Szélsőséges hangulat vár ma a Nyilasra





Hűtse le magát és gondolkodjon reálisan!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.24.
horoszkóp hangulat életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csütörtökön belefut egy kis félreértésbe vagy vitába. Arra nagyon vigyázzon, hogy szavaival nehogy olajat öntsön egy amúgy is épp fellángoló tűzbe. Egy hirtelen kipattant veszekedés ugyanis most olyan mély sebeket okoz, amelyek indokolatlanul nagyok lesznek az eredeti probléma méretéhez képest.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem örül neki, de lehet, hogy le kell mondania egy olyan programról, vagy találkozóról, amelyre már nagyon készült, mivel a nap közbeni teendői mindezt nem engedik meg. Ne szomorkodjon emiatt, még ön sem képes egyszerre két helyen helyt állni, majd bepótolja máskor!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csütörtökön valaki nagy meglepetést okoz önnek azzal, hogy egy olyan tulajdonsága kerül előtérbe, amelyről eddig nem tudott, vagy olyan szerepben tűnik fel, amit nem is képzelt volna róla. Lehet, hogy emiatt az érdeklődése erősebb lesz az irányába és közelebb is kerülnek egymáshoz. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma az otthonnal kapcsolatban történhet változás, amely hatással lehet a mindennapjaira, érintve akár a pénzügyi helyzetet is. Ne feledje, hogy minden változás egyben egy lehetőség is, melyet érdemes okosan használni a maga és a környezete hasznára.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Csütörtökön hirtelen, szinte a semmiből új fordulatot vehetnek az ügyek. Váratlan helyzetbe keveredhet, ami lehet egy esemény, egy találkozás, vagy egy hír következménye és előfordulhat, hogy rögtönöznie kell. Szerencsére ma igen jól forog az agya.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma ne érezzen bűntudatot, ha nem nagyon lesz kedve elvégezni néhány rutinfeladatot vagy háztartási munkát. Inkább gondolkodjon el azon, hogy vajon összedől-e a világ, ha későbbre hagyja, vagy netán ez egyszer elhagyja a házimunkák egy részét. Egyébként úgyis mindig lelkiismeretesen megcsinálja.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy olyan beszélgetésben lehet része, amely lelkileg megterheli és időre lehet szüksége, hogy feldolgozza vagy értelmezze magában a hallottakat. Lehet, hogy ez egy ismerőst vagy kollégát érint, de az biztos, hogy önt is felkavarja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Új út nyílik meg ön előtt és talán a mai nap lesz az, amikor végérvényesen megbizonyosodik arról, hogy tényleg lehetséges mindez. Persze egy lehetőség csak akkor válik valóra, ha él is vele. Ne bizonytalankodjon, higgye el, megvan minden képessége a sikerhez! 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csütörtökön kissé szélsőséges hangulatokba sodródik, és ez azt eredményezheti, hogy szinte az első látásra képes lesz megkedvelni, vagy éppen meggyűlölni valakit a viselkedése alapján. Hűtse le magát és gondolkodjon reálisan!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma el kell döntenie, hogy a józan eszére, vagy az intuícióira hallgat, amikor egy eseményről vagy meghívásról dönt. Ha az motoszkál önben, hogy most érdemes lenne inkább kihagyni ezt, akkor talán hallgatnia kellene a megérzésére.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Csütörtökön lehet, hogy felerősödik önben a vágy egy kis csendes elvonulásra, magányra. Valósítsa meg minél hamarabb! Ön ugyanis az a fajta ember, akinek időnként szüksége van egy kis feltöltődésre olyan helyen, ahol nem szívja le az energiáit senki.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha valakinek sok a barátja, rokona, ismerőse, az általában szuper dolog, de vannak helyzetek, amikor joggal érezheti, hogy mindez már egy kicsit túlzás. Ma például talán egy kicsit többen jelentkeznek önnél, mint szeretné.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás