Ez zseniális: a horoszkópod tényleg megsúgja, melyik terület problémás az életedben!





Valószínűleg akadnak visszatérő problémáid, amelyek eredete mélyebben gyökerezik, mint gondolnád. Az asztrológia tudja a választ a miértekre!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.19.
horoszkóp viselkedés önértékelés problémák

Az egész világot hibáztatod a felmerülő nehézségek miatt vagy „csak” a körülötted lévő embereket okolod? Erről és a probléma természetéről is árulkodik a csillagjegyed!

Neked mi okoz nehézséget? (Fotó: Pixabay)

Kos

Nem vagy konfliktuskerülő, nem félsz olyan kérdéseket feltenni, amelyek árthatnak a kapcsolataidnak. Makacs vagy, senki sem tud változtatni a véleményeden, ami miatt nehéz kompromisszumot kötni veled. 

Bika

Passzív-agresszív leszel, ha úgy érzed, hogy nem becsülnek meg, vagy nem tartják tiszteletben a véleményed. Ilyenkor lázadóvá válsz, ráadásul nem is vagy kezdeményező, ami a kommunikációt illeti, így esetedben elhúzódik a problémamegoldás.

Ikrek 

Nem vagy rosszindulatú, de hajlamos vagy drámázni akkor is, ha elégedetlen vagy valamivel, és akkor is, ha unatkozol. Párod számára túlzottan kacérnak tűnhetsz, ami további kellemetlen helyzeteket eredményezhet a kapcsolatodban.

Rák 

Túl érzékeny vagy, ezért gyakran azt hiszed, hogy sértegetnek vagy támadnak, pedig ez a feltételezés sok esetben nem állja meg a helyét. Mindig ott vagy, hogy segíts másoknak, de ha nehéz feladattal kell szembenézned, alig van valaki, aki melletted áll, a kiborulásaid ellentétes célt érnek el.

Oroszlán 

Szélsőséges hangulatingadozások jellemeznek. Magasak az elvárásaid, amik, ha nem teljesülnek, az dühkitörésekhez vezet. Ez a viselkedés megkeseríti a kapcsolatod, sőt szakításhoz is vezet. Könnyen leszel depressziós, de könnyedén ki is mászol belőle.

Szűz 

Mindent túlgondolsz és önbizalomhiánnyal küzdesz. Sokat aggódsz triviális dolgok miatt, megszállottan foglalkozol bizonyos kérdésekkel. Óriási ellenszenvet vált ki belőled, ha valaki azt mondja, hogy „tévedsz”, rosszul kezeled a kritikát.

Mérleg

Alacsony az önértékelésed és sokszor úgy érzed, a szeretteid nem értékelik a törekvéseidet. Gyakran túlreagálod a helyzetet és nem veszed észre, hogy az a személy, akire valójában haragszol, te magad vagy a bizonytalanságod miatt.

Skorpió 

A szerelem iránti szenvedélyed nem ismer határokat, ezt várod el a partneredtől is. Gyakran úgy érzed, hogy nem vagy elég jó, emiatt a kisebbségi komplexus miatt pedig akaratlanul is kritikussá válsz másokkal szemben. 

Nyilas 

Határozatlan vagy, utálod, ha megpróbálnak korlátozni, de tétovázol a döntések meghozatalakor. Néha túl impulzív vagy, ami kudarchoz vezet. Jó szándékkal teszed ugyan, de néha többet vállalsz, mint amit valójában teljesíteni tudsz.

Bak 

Erős lelkületű, de időnként túlságosan önfejű ember vagy.  Extrém módon elővigyázatos vagy, minden ok nélkül ez lett a mottód: „Bűnös, amíg be nem bizonyítod az ártatlanságod”! Természetes, hogy meg akarod védeni magad, de így sokakat elveszíthetsz.

Vízöntő 

Hajlamos vagy elveszíteni a kapcsolatot a valósággal és úgy érezni, hogy az emberek kihasználnak – emiatt még a hozzád legközelebb állóktól is eltávolodsz. Vannak gátlásaid, ha szükségét éred, hogy mások kedvében járj, megváltoztatod a viselkedésedet.

Halak

Védekező mechanizmusként hajlamos vagy elrejtőzni, vagy mintegy köddé válni. Félsz, hogy megsérülsz, ezért próbára teszed az embereket és veszekedést indikálsz anélkül, hogy érzékelnéd az okozott káosz mértékét. 





 





Ezeket olvastad már?
Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás