RETRO RÁDIÓ

Kétélű fegyver, így lehet leggyorsabban felidegesíteni a csillagjegyeket

Jobb, ha megpróbálod elkerülni a másik személy felidegesítését. Mindenkinek az életében lehet olyan dolog, amelyre azonnal ugrik…Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.06.
Módosítva: 2023.07.07.
rémület frász düh életmód horoszkóp

Kíváncsi vagy, hogyan lehet kihozni az egyes csillagjegyeket a sodrukból? A themindsjournal.com gyűjtése betekintést enged saját és mások toleranciaszintjébe.

 

A Kos már egy kis zümmögéstől is frászt kap, rendkívül elkötelezett ugyanis a munkája iránt, és utálja a zavaró tényezőket. Koncentrált, félreállítja az útjából azt, aki megpróbálja kizökkenteni elfoglaltságából.

A Bika rendkívüli stabilitásra vágyik az életében, ezért nem bírja a változásokat. Elég egy váratlan bejelentés, és máris elárasztja a rémület és a düh egyvelege. Még az ártalmatlannak tűnő híreket is érdemes óvatosan tálalni.

Az Ikrek szabadságra vágyik, és azt akarja tenni, amihez éppen kedve van. Ha megvárakoztatják, akkor úgy érzi, hogy csapdába esett. Az unalom és a várakozás számára két olyan fogalom, amelyet ki kell iktatni!

A Rák erős kapcsolatokat próbál kialakítani az emberekkel, bármit megtesz azért, hogy másokat boldoggá tegyen, de cserébe ugyanezt a törődést várja. Ha úgy érzi, hogy figyelmen kívül hagyják, kiborul.

Az Oroszlán teljesen kiakad, ha jelentéktelennek érzi magát. Ha nem táplálják az egóját és dicsérek rendszeresen, akkor zuhan az önértékelése. Figyelemfelkeltő személyisége van, irányítani akar és elismerésre vágyik. 

A Szűz dühöngeni kezd, ha belepiszkálnak a munkájába. Nagyon célorientált, tudja, hogy megbirkózik a kihívásokkal. Azonnal feldühödik, ha valaki akár jó szándékkal is segíteni akar, hisz el is ronthatja azt, amit addig elért…

A Mérleg nem tűri az igazságtalanságot. Azt akarja, hogy a világ jobb hely legyen, ahol tisztesség és őszinteség uralkodik. Hidd el, nem akarsz vele vitázni, és főleg nem akarhatod, hogy elnyomottnak érezze magát!

A Skorpió ellenségei a hazug emberek. Jó emberismerő, a legkisebb színlelést és mismásolást is kiszúrja. Ha egyszer eljátssza valaki a bizalmát, nemcsak hogy dühbe gurul, de egy életre megjegyzi a történteket.

A Nyilast kiborítja a túlzott ragaszkodás. Nem vicc, utálja, ha valaki levakarhatatlan és állandóan rajta lóg, mivel szabad lélek, függetlenségre vágyik. Senkihez sem akar igazodni, a személyes ügyeibe sem szeret bevonni másokat.

A Bak üdvözöl a büszkeség és fölényeskedés világában, ha gúnyt mersz űzni belőle. Amennyiben a saját viselkedéséről vagy megjelenéséről van szó, akkor egyáltalán nincs humorérzéke, egy apró, viccnek szánt megjegyzés is feldühíti.

A Vízöntő kiakad, ha ellent mondanak a nézeteinek. A saját kis világában mindig igaza van, ezért nehezen fogadja el mások ellentmondó véleményét. Jobb, ha a tudtára adod, hogy ha nem is értesz egyet, elfogadod a látásmódját!

A Halak nem tud megbirkózni a rosszindulattal. Gyengédség jellemzi, éppen ezért a kemény valóság és a világ barátságtalan természete elszomorítja, és ezt nem tudja kezelni. Az aljasság teljesen kihozza a sodrából!

 

Ezeket olvastad már?
A Kos fejjel megy ma a falnak, de nemes célért küzdhet

A Kos fejjel megy ma a falnak, de nemes célért küzdhet

Szörnyű halált halhatott a jégbe fagyott 13 éves lány

Szörnyű halált halhatott a jégbe fagyott 13 éves lány

Így keresztezed a lábad, amikor ülsz? Sokat elárul rólad ez a szokás!

Így keresztezed a lábad, amikor ülsz? Sokat elárul rólad ez a szokás!

Ettől lehidalsz: pofonegyszerű dologgal csökkenthető a cukorbetegség kockázata

Ettől lehidalsz: pofonegyszerű dologgal csökkenthető a cukorbetegség kockázata

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás