RETRO RÁDIÓ

Horoszkópod felfedi, íme a te lélekállatod!





Világunk az együttélésen alapul, így nem meglepő, hogy az állatoknak és az embereknek vannak hasonló tulajdonságaik. Melyik állat képviseli leginkább a személyiségedet?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.06.02.
horoszkóp állatvilág életmód személyiségjegy lélek

Egyes kultúrák szerint a lélekállatok, azaz spirituális társak az ismert univerzum birodalmain túl vezetnek és védenek bennünket. Lássuk, hogy mely csillagjegyhez melyik állat passzol leginkább!

A kos szenvedélyes és erős, versengő típus, akár a tigris. A spontaneitás arra készteti, hogy ösztönei szerint cselekedjen. 

A bika nagylelkű, megbízható és barátságos, akárcsak a delfinek. Játékosak, örömmel és humorral állnak az élethez.

A személyiségük két oldaláról ismert ikrek egyfelől jó társaság, másfelől viszont van egy sötét érzelmi oldala, amit rejteget. A mély érzelmekhez az óceán mélyén rejtőző polip kapcsolódik.

Gondoskodás és érzékenység jellemzi a rákot, felvidítja a körülötte élőket, pont mint a kutyák teszik. Hűségesek és erősen kötődnek.

Az oroszlánok magabiztosak és büszkék, a pávákhoz hasonlóan fenségesek és jó kiállásúak. Bájukkal vonzzák az embereket, szeretik kicsit mutogatni magukat.

A szűz jegyűek tökéletességre törekednek, ezért türelmetlenné válhatnak, ha a dolgok nem a tervek szerint alakulnak. A medvékhez hasonlóan melegszívűek, mások szükségleteit a sajátjuk elé helyezik.

Az elegáns és kedves mérleg egyensúlyra törekszik. Az elefántokhoz hasonlóan szükségük van arra, hogy megvédjék szeretteiket. Barátságosak és gyengédek, amíg ugyanígy állsz hozzájuk.

A skorpió személyiségéhez a macska illik leginkább. A bársonytalpúak köztudottan olyan lények, akik csak amellett tartanak ki, akivel jól érzik magukat. Ugyanígy a skorpió sem nyit akárki felé.

A nyilas szerető és ragaszkodó, szinte bármit megtesz azokért, akiket szeret. Harcra kész, akár egy farkas, hogy megmentse falkáját. Erős, képes megvívni a saját és mások csatáit.

A bak határozott és erős, legyőzi az élet minden akadályát. Az oroszlánhoz hasonlóan jó vezetői érzékkel és bátorsággal rendelkezik.

Szinte lehetetlen olyan vízöntőt találni, aki nem intelligens. A jegy szülöttei bölcsek és komoly ambícióik vannak. Lélekállata a csimpánz, mert intenzív és élénk a fantáziája, mély önérzettel párosítva.

A halak született tanító, bölcsessége miatt olyan, mint egy bagoly. Empatikus és okos, legnagyobb ereje az intuíciója, amelyet mindenki irigyel.





 





Ezeket olvastad már?
„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás