A szingli Ikrek ma kösse fel a gatyáját!





Nem indul túl jól a hét, de egy beszélgetés sokat segíthet...



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.26.
napi horoszkóp életmód kapcsolatok

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A hétfő reggeleket senki sem szereti, de önt különösen rosszul érinti a szuper hétvége után. A feladatok ilyenkor mindig megsűrűsödnek, és a kötelezettségei nyomasztóbbnak hatnak, mint máskor. De ez csak a kezdeti nehézség.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Egy családtagja vagy közeli ismerőse miatt aggodalmaskodik hétfőn. Nem árt, ha segít neki, de a baj szerencsére közel sem akkora, mint amekkorának tűnik. Figyelemre és vigasztalásra vágyik, és öntől meg is kapja.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Összekuszálódtak a szálak a szingli Ikrek életében. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget emocionális téren. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet önnek abban, hogy felszabadítsa a lelkét.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma végre nyugodt, kiegyensúlyozott napra számíthat. Szinte a munkahelyén lesz alkalma kipihenni a hétvége vagy nyaralás fáradalmait. Inkább a rutinmunkákra kell koncentrálnia, és ez szinte fél gőzzel is menni fog.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma már átlép a Hold a Mérlegbe, ami növeli a kompromisszumkészségét. Hát nem mondhatjuk, hogy feleslegesen: mostanában ugyanis megmakacsolta magát némely véleményében, amivel éppen magának nehezítette meg a helyzetet. Ma végre enged.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Anyagiakat is érintő kérdésekben érdemes lenne még néhány napot várnia. Talán még nincs birtokában minden szükséges információnak. A jó elhatározáshoz szüksége lesz rá, hogy teljesen tisztán lásson. Hétfőn még nem tud mindent.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Hétfőn már átlép a Hold a Mérleg jegyébe, ami önnek megkönnyíti a helyzetet. Ma minden akadályon úgy hatol át, mint kés a vajon. Eléri céljait, méghozzá úgy, hogy közben hajlékonyan alkalmazkodik a körülményekhez.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Mostanában folyton ellenségeket keres, és talál ott is, ahol pedig nem lenne oka a félelemre. A feszültségek felesleges szítása helyett inkább próbálja meg baráttá változtatni a vélt ellenségeket. Az legalább olyan könnyű, mint fordítva.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A családjában adódhatnak kisebb konfliktusok, vagy más módon, de nem múlik el nehézség, vita nélkül a napja. Annál könnyebben lesz túl azonban rajta, minél könnyedebben és bizakodóbban fogja fel.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ön akkor is hajlamos a végsőkig ragaszkodni az elhatározásához, ha tudja, hogy semmi esélye nincs rá. Ezzel senki másnak, csakis önmagának okoz frusztrációt. A rugalmasság is erény, attól ön még egy szilárd jellem. Ma erre világítanak rá az események!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ma igen tiszták a gondolatai: sok mindent jobban átlát, ami eddig homályban volt ön előtt. Az elgondolásokat azonban még nem kell, hogy azonnal tett kövesse. A mai nap legyen az érlelődésé, a mérlegelésé. Várjon holnapig!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ön empatikus és kedves. Ez sokakat arra késztet, hogy önhöz forduljanak tanácsért vagy segítségért. Az is előfordulhat, hogy a saját családjában válik közvetítővé az emberek között.





 





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás