RETRO RÁDIÓ

A szakadék széléről kéne visszatáncolnia ezeknek a csillagjegyeknek

Nem teheti meg, hogy folyton magát szorítja háttérbe, és másokkal törődik. Nagyon sok felelősség nehezedik a vállára, és hamarosan képtelen lesz ellátni a feladatait, ha teljesen túlterheli magát. Ezért legalább a hétvégén lazítson!Megosztás
Szerző:
2023.06.10. 08:00
érzelem Oroszlán Ikrek életmód horoszkóp

2023. június 10.

Horoszkóp

 

Fotó: Pixabay

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold már a Halak jegyében jár, ahol az általános hangulatot túlérzékennyé, szentimentálissá teszi. Ezt ön nagyon nehezen viseli, és sajnos könnyen meg is bánthat valakit a heves kirohanásával. Lehetséges, hogy éppen azt, akit pedig nagyon szeret. 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szombaton valaki olyan megjegyzést tehet önre, ami nagyon rosszul érinti és elég rendesen romba döntheti az önbizalmát is. Mielőtt azonban a kardjába dőlne, vizsgálja meg, nem lehet-e a kritikát felhasználni a saját érdekében. Ha így van, köszönje meg az illetőnek, hogy rávilágított erre. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A párkapcsolatát illetően már-már megszokta a fordulatosságot. Amiben ma lehet része, azonban minden eddigin túltehet. De önnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy mindenben meglássa a jót, vagy a jóra fordítás lehetőségét. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold szombaton a Halak jegyében jár már. Óvatosan az önsajnálattal! Most nagyon hajlamos lehet rá, hogy apróságok miatt is megsértődjön, felnagyítsa a másik viselkedésében a bántó tényezőket, viszont nem veszi észre, ha valaki kedves önnel. Lássa meg a sok szeretetet, ami körbeveszi! 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem teheti meg, hogy folyton magát szorítja háttérbe, és másokkal törődik. Nagyon sok felelősség nehezedik a vállára, és hamarosan képtelen lesz ellátni a feladatait, ha teljesen túlterheli magát. Ezért legalább a hétvégén lazítson! 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Van egy rendkívül érzékeny oldala, melyet talán nem sokan ismernek igazán a környezetében. Ha ezen a ponton támadják, védtelen, pont ezért nem árulta el senkinek a dolgot eddig. Ma viszont előfordulhat, hogy valaki ráérez, hol érdemes támadni. Legyen óvatos! 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szombaton valaki beléphet a személyes terébe és megpróbálhatja kimozdítani a komfortzónájából. Bármekkora stressz is ez önnek, próbáljon nyugodt maradni és igyekezzen legalább kifelé kiegyensúlyozottnak látszani. Nem biztos, hogy az illetőnek látnia kell, mennyire megviseli a dolog. 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold vízelemű jegyben jár, így nagyon sok érzelmet hoz a mai napjába, de hangulati ingadozást is. Lehetséges, hogy egyik percben nagyon boldog, és úgy érzi, minden rendben van, a másik percben viszont már elégedetlen. Fontos most az önismeret! 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai nap választ hozhat önnek egy régi kérdésére. Ma eldőlhet, hogy érdemes-e várnia tovább valakire, vagy sem. A szívét persze mindenképp érdemes nyitva tartania: csak így van rá esélye, hogy magához vonzza az igazit. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Azzal nem teszi semmissé a problémáit, ha csak halogatja a megoldásukat, és hallani sem akar róluk. Húzza ki a fejét a homokból, és kezdjen építő jellegű tárgyalásokba mindazokkal, akikkel gondja van. Most mindenki megértőbben áll önhöz. 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon megtapasztalhatja, milyen jó érzés is önzetlennek lenni. A jócselekedet, amit ma végrehajt, könnyíti lelkét. A szárnyalását pedig fokozhatja egy váratlan szerelem is. Kimondottan romantikus hangulatba hozza a Halak Hold. 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha voltak is problémák ön körül az utóbbi napokban, szombaton mindezek nagyon távolinak tűnnek majd, mivel kellemes és nyugodt napnak néz elébe. Ma talán még azok a kis kellemetlenségek sem tudják majd zavarni, melyek részei az együttélésnek. Egy remek hír is befuthat!

 

Ezeket olvastad már?
Hová dobjuk a kutyapiszkot?

Hová dobjuk a kutyapiszkot?

Így parkoljunk olcsóbban

Így parkoljunk olcsóbban

Hátrahagyott bánat! Egy búfelejtő utazással mindent meg lehet oldani, mutatjuk

Hátrahagyott bánat! Egy búfelejtő utazással mindent meg lehet oldani, mutatjuk

Kádfelújítás házilag? Így csináld!

Kádfelújítás házilag? Így csináld!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás