Ilyen egyszerű: napi 15 perc edzéssel bombázó leszel a nyárra

A hangsúly a rendszerességen van, nem pedig azon, hogy a végletekig megerőltesd magad. Egyszerű feladatsort mutatunk.Megosztás
Szerző: Metropol
2023.03.20. 12:30
alakformálás sport otthoni edzés

Negyedórát te is rá tudnál szánni a testmozgásra naponta, nem igaz? A Diéta és fitnesz oldalának gyakorlatsorozata rohanó életmódunkhoz lett igazítva, így ha tartalmasan töltöd ezt a rövid időt, és mindent beleadsz, a bikiniszezonra már látni fogod a befektetett energia eredményét.

Beautiful,Slim,Brunette,Doing,Some,Push,Ups,A,The,Gym
Minden gyakorlatnál figyelj a helyes tartásra! Fotó: Shutterstock

1. KITÖRÉS OLDALRA A FORMÁS LÁBAKÉRT ÉS POPSIÉRT
Dolgoztasd meg lábad és popsid: mindkét irányba végezz 20-20 kitörést, majd hetente növeld a mennyiséget! Ez a gyakorlat szépen szálkásít, és mivel a teljes testet átmozgatja, még állóképességed is fokozza!

2. TÖKÉLETES FENÉK KITOLÁSSAL
Feküdj hanyatt, majd egyik lábad segítségével told fel csípőd a magasba! Fantasztikusan kerek popsid lesz ettől a gyakorlattól. Végezz belőle 20 ismétlést, majd hetente növeld fokozatosan a mennyiséget!

3. SZÉPSÉGES COMBOK LÁBKERESZTEZÉSSEL
Hanyatt fekve tárd szét, majd keresztezd a lábad! Végig figyelj rá, hogy lábad nyújtott maradjon és feszesen tartsd! Mesés tónust ad combodnak kívül és belül is. Ismételd egy percen át!

4. LAPOS HAS ÉS A GYÖNYÖRŰ COMBOK A SPECIÁLIS PLANK GYAKORLATTAL

Vedd fel a plank alapállást, majd a lábad húzd a hasad felé behajlítva, keresztbe a nyújtott combod előtt! Ettől erősödik és formálódik a hasad, a hátad, a lábad, a derekad pedig szép karcsú lesz. Egy percen át ismételd, majd kéthetente fél perccel növeld a gyakorlat hosszát!

5. ÁLOMSZÉP HASFAL ÉS DERÉK A KERESZTFELÜLÉSSEL
Feküdj a hátadra, a lábad emeld fel hajlítva és összezárva, ezután végezz felüléseket egyik, majd másik irányba hajolva! Ha rendszeresen végzed a gyakorlatot, a hasad látványosan lapos és izmos lesz, a derekad pedig gyönyörűen formálódik. Mindkét oldalra végezz 30 felülést, majd hetente növeld a mennyiséget!

6. FORMÁS KAROK SÚLYZÓ NÉLKÜL
Emeld fel a karod, hajlítsd be, lendületesen érintsd össze arcod előtt, majd nyisd szét! Karod, vállad, hátad, integetőizmod mind meghálálja ezt az egyszerű, de hatékony feladatot, melyet két percen át végezz!

7. TÓNUSOS KAR, FORMÁS DERÉK OLDALSÓ KITOLÁSSAL

Feküdj oldaladra! Egyik kezedet tedd a derekadra, másikkal támaszd meg magad a talajon és told fel vele felsőtested! Igazán látványos eredményt fogsz elérni. Eleinte 20-at végezz el belőle mindkét oldalra, majd fokozatosan növeld a mennyiséget!

 

Ezeket olvastad már?
Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve

Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve

Szereted a banánt? Ezt mindenképp tudnod kell róla

Szereted a banánt? Ezt mindenképp tudnod kell róla

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő

Te is rögtön felveszed az új ruhádat? Nagy hibát követsz el

Te is rögtön felveszed az új ruhádat? Nagy hibát követsz el

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás