RETRO RÁDIÓ

Hűséges férjre vágysz? Ezzel a három csillagjeggyel nem lőhetsz mellé!





Persze nem zárjuk ki, hogy a többi csillagjegy szülöttjéből is remek férj válik, de vannak, akik a személyiségjegyeiknek köszönhetően előnyből indulnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.20.
férj csillagjegy horoszkóp életmód házasság

Ha elköteleződésre vágyunk, akkor érdemes segítségül hívni az asztrológiát, hisz a csillagok megsúgják, kiből válhat tökéletes férj. Amennyiben még nem találtad meg az igazit, eláruljuk, melyik az a három csillagjegy, amely szülöttje mellett garantált az életre szóló boldogság!

házasság, esküvő, szerelem, Pixabay illusztráció
Három csillagjeggyel biztosan örökre szól a boldogság! – Fotó: Pixabay

Belőlük lesz a legjobb férj

RÁK

A rák férfi ideális családapa és férj, ő mindig a szeretteit helyezi előtérbe. Romantikus alkat, igényli, hogy sokat lehessen kettesben a párjával. Vigyázni kell féltékeny természetével, a hűsége viszont megkérdőjelezhetetlen. Ennek megfelelően nagyon mélyen érinti, ha megcsalják. Képes ugyan megbocsátani a félrelépést, de soha nem felejt. Remek apa válik belőle, szívesen gondoskodik a gyerekről, nem fél felelősséget vállalni, összetartja a családot. Meleg, biztonságos otthont teremet, célja, hogy szerettei semmiben se szenvedjenek hiányt.

IKEK

Az ikrek férfi optimista, laza és élvezi az életet. Jó a közelében lenni, igazi szórakoztató típus, vonzza az emberek figyelmét. Ha az érzéseiről van szó, sokszor zárkózottnak tűnik, pedig csak óvatos. Akibe beleszeret, az biztosan egy rugalmas, kalandvágyó nő lesz még a hálószobában is. Kapcsolatában igényli a komoly beszélgetéseket, fontos számára, hogy mély kötődést építsen ki partnerével. Nem különösebben féltékeny és nem szereti, ha a partnere túlságosan ragaszkodó. Apaként a második gyermekkorát éli, a kicsikkel együtt újra felfedezi a világot, sokat tanít és mesél nekik.

HALAK

A halak férfi nem kötelezi el magát gyorsan, alapvetően nem hisz a hűségben. Amikor azonban ez az érzékeny, álmodozó típus szerelembe esik, azonnal beleveti magát a közös jövő tervezésébe. Elképzelései nem biztos, hogy minden esetben reálisak, de lássuk be, álmodozni ér! Azt kell éreznie, hogy a partnerének szüksége van rá, és a lehető legjobb helyen van mellette – írja a life.hu. Az esküvőről határozott elképzelése van, játékosnak, romantikusnak képzeli a nagy napot. A szervezés nem az erőssége, de azt akarja, ha menyasszonya vágyai is teljesüljenek.





 





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás