Hűséges férjre vágysz? Ezzel a három csillagjeggyel nem lőhetsz mellé!

Persze nem zárjuk ki, hogy a többi csillagjegy szülöttjéből is remek férj válik, de vannak, akik a személyiségjegyeiknek köszönhetően előnyből indulnak.Megosztás
Szerző: Metropol
2023.03.20. 20:30
férj csillagjegy horoszkóp életmód házasság

Ha elköteleződésre vágyunk, akkor érdemes segítségül hívni az asztrológiát, hisz a csillagok megsúgják, kiből válhat tökéletes férj. Amennyiben még nem találtad meg az igazit, eláruljuk, melyik az a három csillagjegy, amely szülöttje mellett garantált az életre szóló boldogság!

házasság, esküvő, szerelem, Pixabay illusztráció
Három csillagjeggyel biztosan örökre szól a boldogság! – Fotó: Pixabay

Belőlük lesz a legjobb férj

RÁK

A rák férfi ideális családapa és férj, ő mindig a szeretteit helyezi előtérbe. Romantikus alkat, igényli, hogy sokat lehessen kettesben a párjával. Vigyázni kell féltékeny természetével, a hűsége viszont megkérdőjelezhetetlen. Ennek megfelelően nagyon mélyen érinti, ha megcsalják. Képes ugyan megbocsátani a félrelépést, de soha nem felejt. Remek apa válik belőle, szívesen gondoskodik a gyerekről, nem fél felelősséget vállalni, összetartja a családot. Meleg, biztonságos otthont teremet, célja, hogy szerettei semmiben se szenvedjenek hiányt.

IKEK

Az ikrek férfi optimista, laza és élvezi az életet. Jó a közelében lenni, igazi szórakoztató típus, vonzza az emberek figyelmét. Ha az érzéseiről van szó, sokszor zárkózottnak tűnik, pedig csak óvatos. Akibe beleszeret, az biztosan egy rugalmas, kalandvágyó nő lesz még a hálószobában is. Kapcsolatában igényli a komoly beszélgetéseket, fontos számára, hogy mély kötődést építsen ki partnerével. Nem különösebben féltékeny és nem szereti, ha a partnere túlságosan ragaszkodó. Apaként a második gyermekkorát éli, a kicsikkel együtt újra felfedezi a világot, sokat tanít és mesél nekik.

HALAK

A halak férfi nem kötelezi el magát gyorsan, alapvetően nem hisz a hűségben. Amikor azonban ez az érzékeny, álmodozó típus szerelembe esik, azonnal beleveti magát a közös jövő tervezésébe. Elképzelései nem biztos, hogy minden esetben reálisak, de lássuk be, álmodozni ér! Azt kell éreznie, hogy a partnerének szüksége van rá, és a lehető legjobb helyen van mellette – írja a life.hu. Az esküvőről határozott elképzelése van, játékosnak, romantikusnak képzeli a nagy napot. A szervezés nem az erőssége, de azt akarja, ha menyasszonya vágyai is teljesüljenek.

 

Ezeket olvastad már?
A csillagjegyed alapján most megtudhatod, milyen fagyi illik leginkább hozzád

A csillagjegyed alapján most megtudhatod, milyen fagyi illik leginkább hozzád

Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve

Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve

Szereted a banánt? Ezt mindenképp tudnod kell róla

Szereted a banánt? Ezt mindenképp tudnod kell róla

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás