RETRO RÁDIÓ

Ki hordja a gatyát a kapcsolatodban? Íme a nőuralom jelei!





Van, hogy a nő veszi át a kapcsolat irányítását, ő a domináns partner. De miről lehet észre venni, ha inkább a „gyengébbik nem” szava érvényesül?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.27.
Módosítva: 2022.11.29.
nőuralom

Minden kapcsolat összetett és egyedi. Ideális esetben a felek megegyeznek és úgy hozzák meg a döntéseket, de előfordul, hogy valaki felé elmozdul az irányítás. Lássuk, milyen az, amikor a nő dominál!

Bármelyik fél dominanciája csak akkor lehet működőképes egy kapcsolatban, ha az nem válik szélsőségessé és mindkét fél számára kielégítő a szereposztás. (Fotó: Shutterstock)

 

Nem feltétlen rossz dologról van szó!

 

A férfi számára vonzó is lehet, ha a kapcsolatban a nő irányít. Ilyenkor a nő erős, független, határozott és magabiztos, aki még azt is maga határozhatja meg, mikor jött el a házasság vagy a gyerekvállalás ideje. Bár ez mérgezőnek tűnhet, valójában sok felelősséget és nyomást levesz a férfiról - írja a themindsjournal.com. Lehetővé teszi számára, hogy élete különböző területeire összpontosítson, tudva, hogy kapcsolata jó kezekben van.

A női vezetésű kapcsolatok egyik fő jellemzője, hogy a hölgy az elsődleges vagy az egyedüli kereső a háztartásban. Ő a családfő, ő fizeti a számlákat és viszi haza az ételt. Az is előfordulhat, hogy a férfi minden hónapban átadja a keresetét, hogy a nő rendelkezzen a pénzügyek felett. Ez egyébként nem a kapzsiságról szól, a cél annak biztosítása, hogy a bevételeket mindkét partner érdekeinek megfelelően használják fel.

 

Íme a szélsőségek!

 

Baljós jel, ha a férfinak nincs felhatalmazása semmilyen döntés meghozatalára, mindenhez jóváhagyást kell kérnie. Függetlenül attól, hogy ki dolgozik vagy ki marad otthon, mindkét partner felelős a háztartásért. Szélsőséges esetben csak a férfi foglalkozik az otthoni teendőkkel, legyen bármennyire is leterhelt. Az egyik legnyilvánvalóbb jel, ha a férfi nem „lóghat a fiúkkal” nőtársa egyértelmű engedélye nélkül. Sőt, a nő azt is eldöntheti, hogy a férfi találkozhat-e családtagjaival, illetve hogyan öltözzön, hová menjen, mikor érjen haza…

Talán nem meglepő, de az ilyen kapcsolatokban a nő játssza a domináns szerepet a szex során is. A férfi persze vonzónak találhatja ezt, de a kapcsolat csak akkor működhet, ha ez a szereposztás tényleg megfelel mindkét félnek.





 





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás