RETRO RÁDIÓ

Fokozódik az izgalom, így találod meg a lelki társad 2022-ben





A szerelem jellemzően a lehető legváratlanabb módon talál rá az emberre, akkor, amikor nem is számít rá. Megmutatjuk, csillagjegyed alapján mit hoz ez az év!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.14.
Társkeresés

2022 lesz a nagy egymásra találások éve? A csillagokból már kiolvasható néhány információ az alapján, hogy mi a horoszkópod! Ne aggódj, idővel előkerül a nagy Ő... addig is leleplezzük, idén mire számíthatsz!

Fotó: Shutterstock

A Kos a sok csalódás után váratlanul találkozik lelki társával. Az év eleje a kiábrándulás időszaka, de nem szabad feladni! 2022 második felében felbukkan majd valaki, aki megadja azt a törődést, amire mindig is vágytál.

A Bika életébe csak azután köszönt be a szerelem, hogy elengedte a múltat. Ideje túltenni magad a csalódottságon, így idén végre megtalálhatod a másik feled, aki nem fog bántani téged. Járj nyitott szemmel, adj helyet a reménynek és optimizmusnak!

Az Ikreknek eleinte az önszeretetre kell koncentrálnia. Ha kibékült saját magával, mégsem vált egoistává, akkor végre világos képe lesz arról is, hogy milyen partnerre vágyik. Nyáron már érdemes keresgélni, a romantika és harmónia rád fog találni.

Ha Rák jegyű vagy, akkor valószínűleg a múltban ragadtál. Meg fogsz lepődni, ha esélyt adsz valakinek, aki kedvel téged. Nem biztos, hogy ez hosszú távú kapcsolat lesz, de idén még erre is sor kerülhet. Ne add fel, ha elsőre nem is sikerül, érezni fogod, amikor megtaláltad az igazit.

Az Oroszlán csak akkor leli meg a nagy őt, ha már jól tudja érezni magát egyedül is. 2022 rövid távú kapcsolatokkal és egyéjszakás kalandokkal indul, de ennek vége szakad, amint a lelki társad kopogtat be az ajtón. Csak hinned kell magadban és rád talál a megérdemelt boldogság!

Ideje, hogy a Szűz jegyűek búcsút vegyenek a múlttól és a jelenre összpontosítsanak. Különös tekintettel kell lenniük arra a személyre, aki mindig mellettük áll és érzelmi támogatást nyújt. Az év második felében találod meg a párod, akivel fontos döntéseket hozhattok.

Mérleg vagy? Ne pazarold az időd olyanokra, akik nem érdemelnek meg téged, mert csak újra összetörik a szíved. Ez az év szerencsésen alakul, mert rátalálsz valakire, aki melletted áll, inspirál és segít leküzdeni a kihívásokat. Ezt a szerelmet a barátaid is támogatni fogják.

A Skorpióknak érdemes meggondolniuk, kire szánják az idejüket. Nem mindenki adja meg azt a tiszteletet, amit érdemelnek. Aki nem alkalmas erre, arra kár pazarolni az energiát. Ha eljön a szerelem, fogadd tárt karokkal. Fel fogod ismerni az őszinte szeretetet, partnereddel szilárd és örökké tartó kapcsolatot élvezhettek.

A Nyilas idén veszi észre, hogy van valaki a környezetében, aki már régóta meglehetősen kedveli őt. Bizony, valaki, akit már jól ismersz, komoly érzelmeket táplál irántad. Benned ez eddig nem is tudatosult, februárban azonban közelebb kerültök egymáshoz. Akadhat olyan személy, aki irigyelni fogja ezt a kapcsolatot, de ne hagyd, hogy problémákat generáljon.

A Bak jegyűeknek el kell engedniük a bizonytalanságot, különben sosem fogják megtalálni a másik felüket. Egy korábbi csalódás akadályozza őket abban, hogy újra megnyissák szívüket, de ha túllépnek a félelmen, eljön a várva várt szerelembeesés. Bízz partneredben és beszélj az érzéseidről, együtt majd túljuttok a kétségeken.

A Vízöntő akkor találja meg lelki társát, amikor a legkevésbé számít rá. Ha ez megtörténik, akkor végre az önértékelése is a helyére kerül. Addig se gondold azt, hogy senkinek nem kellesz, próbálj ki újdonságokat és adj esélyt magadnak. A szinglik meglelik az igazit, az év második felében pedig a házasság is szóba kerül.

A Halaknak nem arra kellene figyelniük, amit mások mondanak, érdemes lenne inkább a szívükre hallgatniuk. Ha nem a magad útját járod, elszalasztod a lehetőségeket. A saját vágyaid helyezd előtérbe, hisz a nap végén csak az számít igazán, hogy kivel osztod meg az életed. Ha türelmes vagy, rád talál az, akit kerestél.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás