Az új Közlekedési Múzemban járt Hide the Pain Harold – Ezt Vitézy Dávid sem hagyta szó nélkül





Az internetes mémek által népszerűvé vált Arató András a Volt egyszer egy Északi című kiállításon járt, ahonnan fotóval jelentkezett be. A múzeum főigazgatója reagált a bejegyzésre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.18.
Budapesti sztár látogató

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Közlekedési Múzeum új helyszínre, a MÁV Északi Járműjavítójába költözik az eddigi városligeti helyszínről. Pénteken pedig egy időszaki kiállítás nyílt Kőbányán, amely egészen októberig látogatható és amelynek a végén megkezdődnek a munkálatok, ugyanis csak ezután kezdik el építeni az új Közlekedési Múzeumot.

Az új épület a tervek szerint 2026-ra készül el Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Az időszaki kiállításról Arató András vagy ismertebb nevén Hide the Pain Harrold sem akart lemaradni és posztolt is egyet a legendás 424-es gőzös elől, az ő jellegzetes és ismerté vált mosolyával. A nyugdíjas villamosmérnök posztja alá özönlöttek a kommentek, többek között egy hozzászólást otthagyott a múzeum megbízott főigazgatója is.

Köszönjük a látogatást!” – írta Vitézy Dávid, a Közlekedési Múzeum megbízott főigazgatója. Arató András erre válaszul úgy reagált: „Nagyon tetszett a kiállítás, csak ajánlani tudom a hozzám hasonló vonatbolondoknak!”.

Nem csak vonatok vannak a tárlaton!

A kiállításon olyan ismert mozdonyok tekinthetőek meg, mint a MÁV 242-es gőzmozdonya, amit megjelenése miatt csak Koporsónak szoktak hívni, de azt a vonatot is szemügyre lehet venni, amely előtt Hide the Pain Harrold fotózkodott. A kiállításon nem csak a vonatoknak kaptak helyet, ugyanis más különleges közlekedési eszközöket is meg lehet tekinteni, emellett bekukkantást nyerhetünk a hely történetébe is.

A kiállítás csütörtöktől vasárnapig 12.00 és 19.00 között tart nyitva. Jegyet a https://jegy.kozlekedesimuzeum.hu/ honlapon és a helyszínen lehet venni. Mivel az eseményen biztonsági és járványügyi okokból létszámkorlátot vezetett be az intézmény, javasolják, hogy mindenki elővételben váltsa meg a belépőjét.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás