RETRO RÁDIÓ

A Mártha-ügy miatt lemondott közalapítványi tisztségéről Pálfalvi Milán, hogy elmondhassa: nagy a baj!





Elege van a fővárosi közműholding vezérének ügyéből, ezért lemond: Pálfalvi Milán, a felügyelőbizottság tagjaként hét évig szolgálta Budapestet, de mint írja, „van, amihez közvetetten sem adom a nevem, ezért demonstratív céllal lemondtam”.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.30.
Mártha Imre-botrány

„Amikor a mindannyiunkat szolgálni hivatott közműcéget arra használja annak vezetője, hogy a személyét ért kritikával szemben adjon ki közleményt, akkor az megmutatja, hogy a köztisztség iránti áldozatot mennyire rosszul értelmezi” – írja Pálfalvi Milán közösségi oldalán.

Pálfalvi Milánnak elege lett Fotó: Hír TV

„Engem nem érdekel senkinek a nyaralása, vagyona, ellenben az rendkívül bosszantó, ahogy Mártha Imre a közműcéget, személyes szócsőként és védőbástyaként használja, tisztsége és a szervezet mögé bújva, mintha az az ő hitbizománya lenne, őt szolgálná és nem fordítva. Nekem ez volt az utolsó csepp a pohárban. Sokakkal együtt, én sem erre esküdtem fel. Azért mondtam le, hogy ezt elmondhassam” – vallja be Pálfalvi.

„Az elmúlt két évben, a bábként működő fővárosi vezetés zokszó nélkül visszaengedte azokat a politikai kegyelteket különböző tisztségekbe, akiket a választók 2010-ben egyszer már elküldtek. A budapestiek 2019-ben hozott döntését elfogadtam, és egyúttal akkor megfogadtam, hogy a munkára, a szakmai működésre figyelek és nem a politikai történésekre... Látva mindazt, ami az elmúlt években szakmailag és magatartás tekintetében történt Budapesten, úgy döntöttem, hogy ehhez nem adom a nevem tovább. Sok tisztességes munkavállaló dolgozik Budapestért... és nem bújnak a tisztségük mögé, ők maguk vállalják tettük következményét. Nagyobb megbecsülést érdemelnek, és nem azt, hogy a vállukon vitt szervezet nevében, védeniük kelljen egy politikailag kinevezettet, mert az arra sem képes, hogy maga levonja a konzekvenciát és lemondjon” – mutatott rá Pálfalvi Milán, aki azt is kifejtette, hogy lemondásával többet tehet a változásért.

 

Mártha Imre, a főváros cégeit tömörítő holding vezetője, Karácsony Gergely megbízásából

Mártha folyamatosan kérkedett vagyonával, miközben csöndes leépítéseket hajt végre a közműholdingnál

Ahogy arról a Metropol beszámolt, Mártha Imre amerikai milliárdosokat megszégyenítő életet él, és szabályosan kérkedik vagyonával: villájának teraszáról, illetve medencéje partjáról munkásokat provokáló képeket tett közzé. A fővárosi közműholding első számú vezetője ebből a pazar villából gördül ki délutánonként, miután a szolgálati Skodát letette, és Bentley márkájú, a világ milliárdosai által kedvelt autójára váltott...

Ebben a kétmilliárdot érő villában él Mártha Imre. A villát a maffiózó Prisztás József családjától vették...

A beosztottjai által csak Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér időközben valóságos hajtóvadászatot indított azok ellen, aki révén kiszivárogtak az amerikai milliárdosokat megszégyenítő életvitelét bizonyító képek.

Mártha Imre luxusnyaralása, a kezén milliós óra...

A Karácsony Gergely-féle önkormányzat milliárdosa, a fővárosi közterület-fenntartó, a Főtáv, a kertészet, a temetkezési vállalat és a kéményseprők nagy hatalmú vezetője a Metropol értesülései nyomán sok ismerősét személyesen is kifaggatta a napokban. Azt szeretné mindenáron megtudni, hogy ki szivárogtatta ki a luxusutakról, jachtozásról, alul öltözött hölgyekről készült, nagy vihart kavaró képeket.

Időközben további fotók is eljutottak a Metropol szerkesztőségébe arról, hogyan provokál a megszerzett milliókkal Mártha, akinek csak az óragyűjteményét 100 millió forint körülire becsülik közvetlen ismerősei.

A képek egyikén látható például egy méregdrága zongora, amelyen a műkedvelő milliárdos gyakran saját maga szórakoztatja a baloldali elit tagjait, azokon a partikon, amelyeket a Prisztáséktól megszerzett villában ad.

A zongora ára használtan is 34 millió forint, újonnan pedig 50 millió forint körül kezdődik.

És miközben Mártha Imre, a fővárosi közműholding vezére így kérkedik a vagyonával, Budapesten spórolásból szemeteskukákat és jegyautomatákat szerelnek le, és melósokat rúgnak ki, akik a Metropolnak panaszkodnak arról, hogy folyamatosan rettegniük kell, mert féltik az állásukat…





Ezeket olvastad már?
Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás