RETRO RÁDIÓ

Úgy él, mint egy amerikai milliárdos a fővárosi közműcégek csúcsvezetője - Fotók!





Mintha tudatosan provokálná saját munkatársait a fővárosi közműcégek első számú vezetője. Mártha Imre, a budapesti közműholding vezérigazgatója, megdöbbentő módon dicsekszik a ki tudja, hogyan megszerzett milliókkal. Luxus­szállodák a világ legdrágább pontjain, jachtutak a tengereken meglehetősen alulöltözött hölgyek kíséretében, vitorlások, és naponta, provokatív módon váltogatott tízmilliós órák. Ilyet még az amerikai milliárdosok is ritkán tesznek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.20.
Gyurcsány-fiókának gúnyolják

A fővárosi közműcégek munkatársai meghökkentő fotóalbumot juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. Sokan találgatják közülük, hogy miből gazdagodott meg ennyire látványos módon, ennyire hirtelen Mártha Imre, a budapesti szemétszállítás, a távfűtés, a kertészet, sőt a temetkezés csúcsvezetője, akit a munkatársai Gyurcsány-fiókának gúnyolnak a háta mögött.

Mártha ugyanis Gyurcsány személyes kedvenceként, még 2008-ban kapta meg alig 32 évesen (!) a csúcspozíciónak számító elnök-vezérigazgatói posztot a Magyar Villamos Műveknél. A dolognak nem lett szép vége, négy ügyben is büntetőeljárás indult ellene különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt, de a botrányos ügyekből a végén valahogy „szerencsésen” kimosdatták.

Gyurcsány-fiókaként később sem feledkeztek el róla, nemzetközi multi cégek adták kézről kézre. Aztán persze egyenes útja vezetett a Karácsony Gergely-féle bábönkormányzatba, ahol szinte egyik napról a másikra megkapta az összes fontosabb cégvezetői posztot. A kedvéért, nyilvánvalóan Gyurcsányék közreműködésével, egyetlen óriási holdingba olvasztották össze a Főtávot, a Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalatot, a Fővárosi Kertészetet, a kéményseprőket, de még a Temetkezési Vállalatot is. Gyurcsány utasítására Karácsony engedelmesen neki adta az összes kulcspozíciót, ő lett a hatalmas cég első számú vezére.

Vajon az orránál fogva vezeti a főpolgármestert, vagy mindent tud Karácsony?

Mártha Imre luxuséletmódja nagyon hamar beszédtéma lett a fővárosi közműcégek dolgozói közt, ráadásul mintha szándékosan provokálná is a munkatársait. Miközben a cégeknél folyamatos a leépítés, emberek százai rettegnek kirúgástól (nemrég egyikük megrázó interjút is adott erről a Metropolnak), egyenesen megalázónak tartják a cégvezér dicsekvő posztjait a közösségi médiában.

A legnagyobb felháborodást kora ősszel az váltotta ki, amikor Mártha Imre az egyik jach­tozó képre, amin egy csaknem meztelen hölggyel volt látható, ráírta: Home office. A cikkben közölt fotókat a fővárosi közműcégek dolgozói juttatták el a Metropol szerkesztőségébe.

Előszeretettel fotózza és fotóztatja márkás óráit - és szexis útitársát

A közzétett posztok tanúsága szerint a Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér nemrégiben a Costa del Solon, a világ milliárdosainak egyik kedvenc méregdrága partvidékén jachtozott egy alulöltözött hölgy kíséretében.

Egyelőre nem tudni, hogy saját tulajdona-e a képen látható hajó, de egy ilyen kategória bérlése is átszámítva napi 1 millió forint körül van a Costa del Solon. Mártha Imre láthatóan igyekezett úgy fotózkodni, hogy a rajta lévő óra is jól kivehető legyen. Pedig ezúttal „csak” egy kb. 1 millió 900 ezres Breitlinget csatolt magára.

Ez a napozáshoz viselt Breitling közel 2 millió forintba kerül

De nem ez volt mostanában a fővárosi cégvezér egyetlen provokatív, a kirúgástól tartó dolgozókat alázó posztja. Alig néhány hete egy marokkói 7 csillagos luxusszállodából jelentkezett be, a hajszínből ítélve már egy újabb dekoratív hölgy társaságában.

A Namaskar-palotában 10 nap több mint 16 millió forint. És itt is egy csinos útitárs...

Nem adta alább ezúttal sem, látványosan szórta a pénzt, hiszen ebben a marrakeshi csúcsminőségű szállodában, a Namaskar-palotában egyetlen éjszaka 1 millió 627 ezer 640 forintba kerül. Úgy tudni, 10 napot sikerült itt eltöltenie, vagyis több mint 16 milliót költött csak a szállásra.

A fővárosi közműcégek dolgozói valóságos fotóalbumot juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. Ahogy elmondták, ezek a képek kézről kézre járnak a munkatársak között, és aki egy új „Gyurcsány-fióka”-posztot talál, azonnal körbeküldi a neten.

A képek mindegyike a vagyonával megdöbbentő módon kérkedő embernek mutatja Már­tha Imrét, aki mindenkinek szeretné megmutatni, hogy felveti a pénz, hogy tényleg szinte szórja a milliókat…

A posztokon gyakran játszik főszerepet egy-egy méregdrága óra. Például ez a 15 mil­liót érő, tényleg csak milliárdosok számára gyártott ­Hublot, amelyik a beszédes UNICO KING GOLD BLUE nevet viseli, mert jelentős részben 18 karátos aranyból készült.

Ez a 15 millió forintot érő ­Hublot tényleg csak milliárdosok számára készült

A fővárosi közműcégek dolgozói mindössze azt szeretnék tudni, hogy miközben a közterület-fenntartótól a Főtávig, a kertészeti vállalattól a kéményseprőkig folyamatos a leépítés, hogyan élhet ennyire nagylábon, provokatív módon a közműcégek első számú vezetője?





Ezeket olvastad már?
Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás