"Hallottam mindenkit, amint elbúcsúznak tőlem" – a túlvilágon járt a kétgyermekes édesanya

Döbbenetes dolgokról számolt be egy anyuka. Elárulta, milyen a mennyország.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.24. 09:30
sztrók mennyország túlvilág

Egy édesanya állítja: meghalt, majd pedig visszatért a túlvilágról. Sőt: a mennyben járt, ahol újra láthatta rég elvesztett szeretteit. Úgy döntött: különleges élményét másokkal is megosztja. Az asszony szerint olyan csodálatos volt odaát, hogy azóta egy cseppet sem tart az elmúlástól. A brit Amber Cavanagh 2021 decemberében egy este migrénes fejfájásra panaszkodva korán lefeküdt aludni. Nem sokkal később arra riadt fel, hogy képtelen megmozdulni és az egyik szemére nem lát semmit. Nagy nehezen sikerült elkezdenie dörömbölni a falon, amit a férje meghallott. Azonnal mentőt hívott hozzá. Kiderült: sztrókja és agyvérzése is volt.

Amber Cavanagh
Amber Cavanagh állítja: meghalt és a mennyben járt

A kétgyermekes édesanya véralvadást elősegítő szereket kapott a vérzés miatt. A dokik azt mondták: a helyzet olyan súlyos, hogy 50 százalék az esélye a túlélésre. A szer azonban nem használt. Mentőhelikopterrel szállították át egy másik kórházba agyműtétre, előtte azonban közölték a családdal: még most búcsúzzanak el tőle, mert koránt sem biztos, hogy túléli. Noha a dokik állították, hogy a kétgyermekes anyuka nincs magánál, nem hall semmit, Amber valójában mindent tisztán hallott és látott  – állítja.

"Hallottam, amint egy nővérke azt mondja a gyermekeimnek: 'Beszéljetek az anyukátokhoz, mert valószínűleg nem látjátok őt többé.' Hallottam mindenkit, amint elbúcsúznak tőlem. A mai napig ez a legrémisztőbb, amit valaha is átéltem" – mesélte a 43 éves Amber, hozzátéve: a mentőhelikopterben hunyta le végül a szemét, hogy aztán a túlvilágon térjen magához.

"Láttam az összes szerettemet, saját magam összes verzióját, a múltbeli, a jelenlegi és a jövőbeli énemet. Telepatikusan beszéltem mindenkivel. Még a gyermekkori kutyáim is körbevettek" – idézte fel az asszony, hozzátéve: ezután döntenie kellett, hogy a mennyben marad, vagy pedig visszatér az életbe – ő pedig ez utóbbit választotta.

Az orvosok valóságos csodaként tekintettek nem csak a felébredésére, de a felépülésére is. Noha eleinte úgy hitték, hiába tért magához, egész életében segítségre szorul majd, nem így történt: órákkal az ébredését követően már újra beszélt. Természetesen hosszú felépülés várt rá, sőt, a jobb oldala máig nem funkcionál 100 százalékosan, az élet mégis visszatérhetett a megszokott kerékvágásába, úgy, ahogy – írja a The Sun.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás