„Isten a pokol szélére vitt“ – halálközeli élményéről vallott egy nő

Megdöbbentő részletességgel mesélt a tapasztalatairól.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.17. 19:30
vallomás halálközeli élmény hit túlvilág pokol

Egy dédnagymama azt állította, hogy meghalt, megjárta a mennyet és a poklot – mielőtt „Isten egy üzenettel visszaküldte őt a Földre”.

temető halál túlvilág
Túlvilági élményéről vallott egy nő – Fotó: Illusztráció: pexels.com

Az akkor 68 éves Charlotte Holmes elmondta, hogy 2019 szeptemberében szívvizsgálatra ment. De a dolgok rosszul alakultak, a vérnyomása az egekbe szökött, az orvosok azt mondták neki, hogy vagy szívrohamot vagy agyvérzést kapott, és emiatt egy rövid időre megtapasztalta a keresztény túlvilági élet magasságait és mélységeit.

A Kansas állambeli Wichita városából származó nőnél 11 percre beállt a klinikai halál állapota – általában öt perc az az idő, amelynél az orvosok kimondják, hogy a beteg meghalt. Férje, Danny a Christian Broadcasting Network 700-as klub című műsorában elmondta: 

Azonnal hívták ezt a kódot, és mindenki elkezdett berohanni. Elkezdtek dolgozni rajta, én pedig arra gondoltam: »Hát, azon tűnődöm, hogy egyáltalán haza tudom-e majd vinni«.

Azt mondta, hogy a felesége olyan túlvilági dolgokat kezdett el leírni, amelyek nem voltak a szobában – szerinte ez a pillanat bizonyította, hogy a nő egy másik világba költözött egy időre.

„Láttam, hogy mellkaskompressziót végeznek. Láttam őket, az összes nővért körülöttünk. Éreztem a legszebb virágok illatát, amit valaha is éreztem. És aztán zenét hallottam” – mesélte a nő, aki ezután kinyitotta a szemét, és a mennyországban találta magát, ahol állítása szerint „nem tapasztalt félelmet”, „csak örömöt”. 

Láttam az anyukámat. Láttam az apámat. Láttam a nővéremet. Láttam a családtagokat, akik mögöttem álltak. Láttam a régi szenteket. Nem tűntek öregnek. Nem tűntek betegnek. Egyikük sem viselt szemüveget. Tudtam, hogy az az én Mennyei Atyám. Aztán a dolgok sötétebb fordulatot vettek. »Isten elvitt a pokol szélére«

– magyarázta Charlotte Holmes, aki ekkor állítása szerint lenézett, és érezte a rothadó hús szagát, és miután megtapasztalta a mennyország szépségét, a pokol látványának kontrasztja szinte elviselhetetlen volt a számára.

A nő elárulta, hogy teljesen felépült, és kéthetes megfigyelés után kiengedték a kórházból – írja a Daily Star.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás