„Megmérgezett a saját otthonom!" – a rossz kivitelezés miatt beteg lett új építésű házában az édesanya és családja

A fiatal nő kétségbeesve számolt be követőinek arról, mi történik vele.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.11.
Módosítva: 2024.10.11.
mérgezés penész ház

Könnyes szemekkel mesélt arról egy tikTokker, hogy álmai háza horrorotthonná változott, miután az mérgezi őt és az egész családját. Brittney Necole egészen odáig ment, hogy az ingatlan tönkretette az életét, egyszerűen nem bír már sokáig megmaradni a falak között, és az ágyában sem képes aludni. Mindezt úgy, hogy az új építésű házat nemrég vették. 

Az egész ház penészben úszik a rossz kivitelezés miatt / Forrás: pexels (Illusztráció)

Egy, másfél éve vettük ezt a teljesen új építésű házat

– kezdi sírva a videóját, amiben kiemeli, azért néz ki rosszul, mert beteg:

Megmérgezett a saját otthonom!

Mint kiderült, Nicole és családja egy „penésztelepen” él, az egész házat feleszi a penész a kivitelező silány munkája miatt.

Olyan rosszul vagyok. Majdnem 9% a THM-em, nagyjából 3 ezer dollár (egymillió forint) a törlesztőm. Konkrétan elfelejtettek párafóliát, hőszigetelést rakni a házra. A légkondim rosszul lett felszerelve. Egy túlméretezett valami tele lyukakkal. Az egész ház egy penészes gerendával épült

– mesélte hozzátéve, hogy brutális tüneteket produkál, állandóan fáj a torka, köhög, tüsszög, szemirritációja van.

Habár halált nem okoz az, hogyha valaki túl sokáig van kitéve penészes levegőnek, olyan betegségeket viszont létrehozhat, mint az asztma. Épp ezért az influenszer azt tanácsolja követőinek, hogy ne kapkodjanak az ingatlanvásárlással, hanem szánjanak rá időt, és mindent nézzenek meg alaposan. Videója végét pedig azzal zárta, hogy pert fog indítani a kivitelező ellen, amit úgy vél, hogy minden esélye megvan megnyerni – írja a UNILAD.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás