Kilátástalan helyzetben a tűzben mindenét elvesztő érdi család

Szabina szüleiről, gyermekeiről és beteg testvéréről gondoskodik. Az érdi családnak mindene odalett a tűzben, ideiglenes szálláson kell boldogulniuk a tragédia óta.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.19. 13:30
Érd tűzeset adomány család gyűjtés

Borzalmas tűz ütött ki október 5-én szombaton Érden, amikor leégett Szabináék otthona. A nő idős szülei, gondozás alatt álló testvére és két gyermeke jövőjét kell biztosítsa, így minden segítségnek örül az érdi család.

érdi család, tűz, Érd, tűzoltók,
Az érdi családnak mindent elölről kell majd kezdenie / Fotó: Olvasói fotó

Hatalmas károk keletkeztek mind a tűz miatt, mind pedig a tűzoltás következtében

- osztotta meg a barátnőjével történteket Emese, aki barátnője Szabina nevében arra kéri az embereket, hogy segítsenek újrakezdeni.

„Az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három vízsugárral eloltották a lángokat Érden, ahol egy száz négyzetméteres családi ház beépített tetőszerkezetében egy szoba és a fürdőszoba, valamint a fürdő feletti padlástér égett a Kerékgyártó utcában. Az egységek mellett Szigetszentmiklósról egy vízszállító, a fővárosból egy létraszer is az esethez érkezett. A házban kilencen laktak, az elsődleges információk szerint nem lesz szükség lakosságvédelmi intézkedésre” - olvasható a Katasztrófavédelem közleményében.

A családnak szinte mindene odalett a tűzben, ezért átmeneti szálláson helyezték el őket, Szabinát, idős szüleit, két gyermekét és a felügyelet alatt álló testvérét.

Mivel a teljes tetőszerkezet cseréjére lesz szükség és szinte az egész első falazat vagy leégett vagy elázott vagy mindkettő, a ház is megrogyott a tűz következtében

- hívta fel a figyelmet Szabina barátnője, Emese, aki szerint a család minden tagjának szüksége lesz majd ruhákra, mert azok is a tűz martalékává váltak.

A jövőben bizonyára az egész családnak szüksége lesz normálisan használható bútorokra, egy kvázi egy teljesen új háztartásra

- jegyezte meg Emese, aki mint írta, a barátnője nevében és hozzájárulásával kérte az emberek segítségét. Amíg a biztosítási ügy folyamatban van, addig az embereket kéri a család, hogy utaljanak nekik, hogy már most elkezdjék a gyűjtést a felújítási és az újjáépítési munkálatokra.

Itt segíthetsz a tűzkárosult érdi családnak

Név: Jenei Eszter Szabina

Közlemény: „adomány”

Bankszámlaszám: 10403758 - 86755552 - 87841005

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás