"Ő végig megmaradt annak a kislánynak, akit ismertünk" - Szülei karjaiban halt meg a 4 éves kislány, aki daganattal született

Négy évet küzdött, de a betegség legyőzte.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.10.05. 09:30
rák tragédia betegség

Kayleigh Deaville sajnálatos módon a szülei karjaiban halt meg Longtonban szeptember 12-én.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó: unsplash.com

 Samantha Colclough, a család barátja így nyilatkozott:

Kayleigh daganattal született, és az végül átterjedt az egész testére, az orvosok nem tehettek semmit. Hat-nyolc hétig volt kórházban, hogy ott kemoterápiát kapjon. Soha nem gondoltuk volna kezdetben, hogy ekkora a baj. Vagány kislány volt, csodálatos természettel, mindig mosolygott, bármin is ment keresztül. Kayleigh kedvenc játéka egy rózsaszín nyuszi volt – mindig vele volt. Egy kis hercegnő volt, aki szeretett a nagy testvérével, Billie-vel játszani. Nem számít, min ment keresztül, ő végig megmaradt annak a kislánynak, akit ismertünk.

A megtört szívű anyuka, Deborah Kavanagh először a 20 hetes terhesen tudta meg egy vizsgálat során, hogy gyermeke daganatos. A ritka daganattípus a gyermek légcsövét nyomta, ez megnövekedett folyadékmennyiséget okozott az anyaméhben. Végül sürgősségi műtéttel segítették világra a kicsit. Kezeléseket kapott, de a daganat azonban sajnálatos módon tovább terjedt Kayleigh testének többi részére a születése után. A gyermek végül 4 évet küzdött, de ezalatt családjával lehetett - írja a The Sun.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás