Egyidős a pasim a lányommal – árulta el a 35 éves nagymama

A nő nem szégyelli az érzéseit.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.10.13.
szerelem korkülönbség kapcsolat

Rachel McIntyre nem számított arra, hogy a harmincas évei közepére nagymama lesz, nem is beszélve arról, hogy legidősebb lányával, Beth-szel egyidős férfival fog majd randevúzni. Most viszont úgy érzi, szerelme, Seskan iránti érzései mindent felülírnak.

Fotó: Pixabay

Júniusban találkoztunk a marmarisi nyaralásom alatt, és azóta is vágyom arra, hogy újra a karjaiban lehessek, a nevetését halljam és csókoljam. A kapcsolatunk távolról sem szokványos – 19 évesen egyidős a legidősebb lányommal. Ráadásul hozzá kell tenni, hogy még csak 35 éves vagyok, de már nagymama. Beth lányom tavaly szülte meg az unokámat, Alaiát. Ennek ellenére a kapcsolatom Seskannal hamar komolyra fordult

– vallotta be Rachel, aki szeptemberben ismét meglátogatta a férfit, ezúttal kisebbik lányával, a 11 éves Erikával, akit addig kivett az iskolából. Igaz, hogy furcsa helyzetben vannak, de boldognak érzik magukat.

Tudom, hogy ér majd kritika, amiért kivettem Erikát az iskolából, hogy meglátogassam a fiatal szeretőmet, de nem érdekel. Az élet több, mint a tankönyvek. Erika csodálatos élményeket élt át, egy másik kultúrát fedezett fel, és élvezte azt a szabadságot, amit egy olyan családbarát hely, mint Marmaris kínálhat. Decemberben újabb utazást tervezünk, ezúttal Thaiföldre Seskannal. Biztos vagyok benne, hogy az emberek azt mondják majd, bolondot csinálok magamból, amiért szerelmes vagyok Seskanba, de úgy gondolom, hogy a szerelmünk kiállja az idő próbáját.

A nagymama 16 évesen hozta világra elsőszülött lányát, mint mondja, nem tervezett terhesség volt, de biztos volt benne, hogy szeretni fogja a kicsit, és minden erejével védelmezi majd. Ma már felettébb örül a korai anyaságnak, hiszen így fiatalon lehet nagymama. Azt is elárulta, hogyan találtak egymásra Seskannal.

Júniusban két hónapos nyaralást foglaltunk le. Nem szerelmet keresve mentem oda, de aztán találkoztam Seskannal. Pincér a szállodában, ahol megszálltunk, és azonnal felfigyeltem rá – hihetetlenül jóképű. Egy este a műszakja után elkezdtünk beszélgetni, és rájöttem, mennyire vonzódom hozzá –, és az érzés kölcsönös volt. Miután elárulta, hogy 19 éves, megijedtem. Egyidős a lányommal. A kezdeti ellenállásomat legyőzte a kitartása, elnyerte a szívemet. Minden szabadidejét együtt töltöttük, és fokozatosan egymásba szerettünk

– idézi a fülig szerelmes, 35 éves nagymama szavait a brit Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás