Döbbenet: felesége és barátai előtt esett össze holtan egy férfi

Egyszer csak összeesett, nem tudták megmenteni az életét.



Megosztás
Szerző: H. M.
Létrehozva: 2024.10.20.
spanyolország hegy haláleset

Meghalt egy brit férfi, aki feleségével és barátaival túrázott Észak-Spanyolországban. Az áldozat a családjával és barátaival nyaralt. A tragikus haláleset egy hónappal korábban szintén Spanyolországban esett meg, akkor egy 32 éves férfi hunyt el.

Az áldozat családját váratlanul élte a halál (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels/Pixabay

Az áldozat halálának körülményei

A túrázók a Sierra de la Demanda-hegységben fekvő Valvanera-kolostor mentén kirándultak, ahol egy 28 szobás vendégház és étterem található, és a Los Pancrudos közötti útvonalon haladtak, amely négy hegységből áll, melynek mindegyike 6500 láb magasan van. A férfi sétapartnere és barátja riasztotta a mentőszolgálatot, miután a La Rioja tartománybeli Anguiano kisváros közelében összeesett séta közben. A beszámolók szerint a férfi a Valvanera-kolostorhoz közeli vendégházban szállt volna meg a családjával.

A boncolásra várhatóan gyorsan sor kerül. Egy forrás szerint az idős férfi vélhetően szívrohamot kapott. A riasztást szombat délután 3 óra körül adták ki. Felesége ekkor egy bárban tartózkodott, azóta az is kiderült, hogy már tervezi a holttest hazaszállítását. Az orvosokat, rendőröket és tűzoltókat mozgósították, de már nem tudták megmenteni a 73 éves férfit, akit a helyszínen halottnak nyilvánítottak. A halott férfi a felesége mellett állítólag két barátjával túrázott. Semmi sem utalt arra, hogy valamilyen külső beavatkozás okozta volna a férfi halálát. A hegységben történt haláleseteket először mindig valamiféle misztikum lengi körül, ugyanis számos furcsa bűntény helyszínének számítanak. A rejtélyes isdali nő halálát ide lehet sorolni, de a panamai lányok brutális meggyilkolása is beleillik a mintába.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás