Így tette helyre a nőket alázó Magyar Pétert Szentkirályi Alexandra

Egy mondattal tette helyre a fővárosi Fidesz–KDNP új frakcióvezetője a Tisza Párt személyeskedő elnökét. Elvérzett a nőket alázó botrányhős.



Megosztás
Szerző: E. ZS.
Létrehozva: 2024.09.13.
Módosítva: 2024.09.13.
leleplezés Magyar Péter nők megalázás Szentkirályi Alexandra

A városházi cica elvitte a fiúk nyelvét, pedig általában be sem áll a szájuk. A Karácsony–Magyar paktumról továbbra is hallgat a főpolgármester és új szövetségesei” – emlékeztetett közösségi oldalán Szentkirályi Alexandra, aki a napokban leplezte le a Karácsony–Magyar paktumot. Mint ismert, Magyar Péter pontokba szedte a Tisza Párt fővárosi álláspontját, amelyben egyszerre elhatárolódott a Karácsony-féle erőktől, ugyanakkor sokat sejtetően mégis megfontolásra ajánlotta a főpolgármester-helyettes személyét. Szentkirályi a leleplezésével érzékeny ponton találhatta el Magyart, aki a tőle megszokott, nőket alázó személyeskedésbe fogott. Szentkirályi azonban egy mondattal rövidre zárta a nemtelen csörtét: „Magyar programja: Nőket alázni a munkában és a magánéletben. Fárad a Tisza…”

nőket alázó
Szentkirályi Alexandra őszinteséget vár a nőket alázó Magyar Pétertől / Fotó: Facebook

Magyar Péter inkább tűnik botrányhősnek, mint stratéga politikusnak, Szentkirályinak ebből lett elege, amikor leleplezte a Karácsony–Magyar paktumot, és őszinteségre szólította fel Magyart, mire a Tisza Párt elnöke érdemi válasz helyett csupán „VVSzandizni” kezdett.

Magyar már sokszor megütötte a bokáját a nőkkel szembeni tiszteletlen, esetenként agresszív magatartása miatt. Először volt felesége, Varga Judit korábbi igazságügyminiszter tálalt ki korábbi férjéről, aki vélhetően kisebbségi komplexusa miatt állandó lelki terrorban tartotta nejét, alkalmasint pedig tettlegességtől sem riadt vissza. Például akkor, amikor övcsattal támadta meg Vargát… Magyar az Ötkert nevű szórakozóhelyen is kimutatta a foga fehérjét, amikor fiatal diáklányokra hajtott rá erőszakosan, a lányokat megalázó módon. Az utolsó volt a sorban Szentkirályi lekezelő VVSzandizása, ami szinte már finomkodásnak nevezhető Magyar bűnlajstromához képest… Szentkirályi amellett, hogy a paktum miatt őszinteségre szólította fel Magyart, élét vette a szinten aluli csörtének egy mondattal: Magyar programja: Nőket alázni a munkában és a magánéletben. Fárad a Tisza…”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás