Mindent kiteregetett az ufószakértő: „Az idegenek a nukleáris létesítményeinket akarják”

Egyesek szerint a földönkívüliek azért lebegnek a veszélyes telephelyek felett, mert már a hatalomátvételt tervezgetik, de a valódi ok ennél sokkal megdöbbentőbb lehet…



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.09.24.
UFO atomfegyver megszállás armageddon

Egy szakértő szerint az atomerőművek közelében lebegő ufók olyan idegenek lehetnek, akik megpróbálnak megmenteni minket az Armageddontól.

Fotó: Pexels

A neves kutató, Robert L Hastings szerint ha léteznek földönkívüli lények, úgy tűnik, hogy „nagyon érdeklődnek a nukleáris fegyvereink iránt”. Míg egyesek azt állítják, hogy ezek az észlelések egy esetleges invázió felderítése lehet, ő úgy véli, hogy több különböző elmélet is lehet.

Az UFOs and Nukes című új könyvéhez Hastings több mint 150 amerikai katonasághoz közeli személyt kérdezett meg. Azt írta, hogy az első atombomba 1945-ös tesztelése óta újra és újra jelentenek észleléseket.

Azt mondta, hogy az ufók nemcsak Észak-Amerikában, hanem Oroszország és India nukleáris létesítményeiben is megjelentek. Mindezek alapján úgy tűnik, hogy a földönkívüliek szemmel tartják a nukleáris fegyvertelepeinket.

Hastings szerint azonban a nyomozókat megakadályozták abban, hogy megfelelően megvizsgálják a lehetséges idegenészleléseket – mivel azokat szigorúan titkosnak minősítették.

A szakértő szerint több elmélet is létezik arra vonatkozóan, hogy miért vonzzák az ufókat a veszélyes nukleáris létesítmények. Az idegenek azért lehetnek itt, hogy figyelmeztessenek minket a nukleáris háború katasztrofális veszélyeire, vagy akár azért is, hogy saját tudományos kísérleteikhez védjék meg a bolygót – elmélkedett.

Sőt, az is lehet, hogy az eszközök egyáltalán nem is földönkívüliek. Hastings szerint az unalmasabb magyarázat az, hogy az ufóészlelések mögött csupán külföldi nemzetek kémkednek katonai célpontok után.

Hozzátette:

Bármilyen okból is, az ufókat irányítók – akiknek eredete és szándékai ismeretlenek – úgy tűnt, hogy nagyon is érdeklődtek az amerikai atomfegyverprogramhoz kapcsolódó létesítmények iránt

– írja a Daily Star

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás