Megdöbbentő hír érkezett a magyarországi medvéről – özönlenek a hozzászólások

A legmegbízhatóbb forrásból értesültünk a ragadozó pusztulásáról.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.30. 15:30
medve elpusztult Horkai Zoltán

Az ismert állatkoordinátor, Horkai Zoltán, akiről a Discovery Channel tévésorozatot készített Zoltán, a farkasember címmel, közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt hétfőn: „Brumi macika, ma közel 32 évesen elköszönt.” 

Rengeteg együttérző hozzászólást kapott Horkai Zoltán elpusztult medvéje kapcsán a Facebook-oldalán  (Fotó: Balázs Attila – Képünk illusztráció)

A bejegyzéshez rengeteg együttérző hozzászólás érkezett. Íme néhány:

„Nagyon szép élete volt veletek! Őszinte részvétem!”

„Isten veled Brumi, sajnálom Zoli”

„Sajnálom. Vigasztalódást.”

„Ő adta nekünk életünk egyik legnagyobb élményét! De ez az élet rendje. Sajnáljuk hiányát!”

„Részvétem... Köszönöm, a lehetőséget, hogy dublőr nélkül dolgozhattam vele, csodás állat volt...”

„Egyszer láttam Zolit megijedni – kb. ledermedt és leverte a víz –, amikor az akkor 13 éves lányom beledugta a maci szájába a kezét úgy csuklóig almástul, «almaetetés» ürügyén.”

Horkai birodalmában számtalan farkas mellett Brumika, a medve is meghatározó tag volt, az állatkoordinátor annak idején a BorsOnline-nak nyilatkozva elárulta, Kylie Minogue egykori párja, Halle Berry volt férje, Olivier Martinez egy forgatási szünetben lelkesen birkózott a 400 kilós barnamedvével.

Bár Horkai Zoltán nevéhez és állataihoz rengeteg film köthető, hangsúlyozza, ő nem állatidomár, hanem állatkoordinátor. A különbségről így mesélt a BorsOnline-nak: „Egyedi módszerekkel dolgozom, melyek lényege az állatokkal való jó kapcsolat. Az adott feladatokat úgy dolgozom ki, hogy azokat a jószágok lehetőség szerint ösztönösen hajtsák végre.”

Horkai Zoltán az alábbi képpel búcsúzott a medvéjétől:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás