Időutazó lenne? Döbbenten ismert rá saját magára egy férfi, egy 115 éves fotón

A férfi most úgy véli, volt már egy előző élete.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.01.
fénykép időutazó előző élet

Értetlenül fogadta egy fiatal férfi, Michael Koropisz, amikor a barátai átküldtek neki egy, az Instagramon talált fotót: a képen szereplő másik férfi akár a hivatásos művész ikertestvére is lehetett volna... Csakhogy a felvétel több mint 115 évvel korábban készült.

időutazó időutazás rejtély
Sokan nevezték időutazónak a fiatal férfit Fotó: pixabay

Michael elmondta, először nagyon megrémült, amikor megpillantotta a fotót, amit még egy barátja vett észre az interneten néhány éve, majd továbbította neki. Az 1905-ben készült, fekete-fehér felvételen egy, a 20-as éveiben járó fiatalember ül egy széken és mosolyogva pillant fel a mellette álló feleségére: a pár a feltételezések szerint nem sokkal korábban házasodhatott össze. Michael – aki a Greater Manchester állambeli Stockportban él – azóta megosztott magáról egy olyan fényképet, amely pontosan ugyanabban a szögben és pózban készült, mint a több száz éves felvétel, ezzel mutatva rá a közte és a képen szereplő férfi közti félelmetes hasonlóságra.

Sokan neveztek »időutazónak« az interneten, de én nem tudom, mit gondoljak. Ez az egyik legbizarrabb dolog, amit valaha láttam: az a férfi tényleg pont úgy néz ki, mint én

– nyilatkozta Michael, aki egyébként a viktoriánus kor megszállottja. Mindamellett, hogy az öltözködését az akkori évek divatjához igazította, az életét is ahhoz illően éli: például, a leveleit tintával és tollal írja. A kép felfedezését követően kijelentette, ezek után biztos abban, hogy volt már legalább egy előző élete – írja a Daily Star.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás