Hat éven át folyt az orra a fiatal férfinak, rémisztő dolgot közöltek vele az orvosok

Többszörösen visszautasította az orvosi segítséget, amiért majdnem az életével fizetett a fiatal férfi.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.20. 15:00
orrfolyás életveszélyes férfi szivárgás

Egy férfi, aki több mint fél évtizeden át állandó orrfolyásra panaszkodott, megdöbbenve fedezte fel, hogy az állapotát a szivárgó agya okozta.

Fotó: Pexels

A 20 éves szíriai hat éven át szenvedett a krónikus problémától egy autóbalesetben szerzett fejsérülést követően, egy idő múlva fejfájást és rohamokat is tapasztalt. Ám ennek ellenére sem fordult orvoshoz, azt hitte, csak elhúzódik a megfázása. 

Az orvosok később rájöttek, hogy a tartós szivárgás nem egy rossz nátha, és arra a következtetésre jutottak, hogy a folyadék valójában agy-gerincvelői folyadék, amely az orrjáratába csöpög. A vizsgálatok után az orvosok azt is kiderítették, hogy egy másik ritka és életveszélyes állapottól is szenved, amikor valakinél egyszerre alakul ki agyhártyagyulladás és agyvelőgyulladás. 

A férfi a műtéti javaslat ellenére ismét visszautasította az orvosi ellátást, és elhagyta a kórházat. Két hónappal később visszatért a kontrollvizsgálatra, amikor végül beleegyezett a műtétbe, és azóta teljesen felépült, miután egy idegsebész visszatolta a kidudorodó szöveteket és visszafordította a károsodást.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás