Nyaralásról indult haza: összeesett és meghalt a háromgyermekes édesanya

A családja azt hitte, teljesen egészséges.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.13.
anya gyász szívbetegség

Egy brit anya teljesen összetört azután, hogy lánya váratlanul meghalt. Melissa Kinselle épp a nyaralásáról hazafelé tartó járatára várt, amikor tavaly májusban leállt a szíve az antalyai repülőtéren. A 30 éves nő családja és barátai összefogtak, és rengeteg pénzt gyűjtöttek össze, hogy visszahozzák az Egyesült Királyságba. Erőfeszítéseik ellenére azonban Melissát néhány órával a partraszállás után halottnak nyilvánították. Édesanyja, Michelle most a család küzdelméről beszélt. Hihetetlennek tartják, hogy hogyan halhatott meg ilyen váratlanul a korábban egészségesnek hitt, háromgyermekes anyuka – írja a Mirror.

Melissa Kinselle, GoFundMe
A háromgyermekes Melissa a nyaralásán vesztette életét  Fotó: GoFundMe

Kiderült, hogy az elhunyt anyának genetikai eredetű szívbetegsége volt, amire azonban nem derült fény a haláláig. Betegsége súlyos szövődményekhez vezethetett, beleértve az eszméletvesztést, görcsrohamokat és akár hirtelen szívleállást is.

Melissa folyamatosan életeket ment még úgy is, hogy már nem él. Szervdonor volt, és hat életet mentett meg, és továbbra is életeket ment azzal, hogy a története hatására vizsgáltatják ki magukat az emberek

– fogalmazott Melissa gyászoló édesanyja, akinek családjában azóta több személyről is kiderült közben, hogy ezzel a betegséggel küzd.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás