Erre tényleg nincsenek szavak: durván megalázta esküvőjükön újdonsült feleségét a férj

A férfi húzása sokak szerint megbocsáthatatlan, a feleségnek azonnal el kellene válnia tőle.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.
menyasszony torta vőlegény megalázás esküvő

Az esküvő rengeteg nő számára az az esemény, amelyre lélekben már évek óta készül: a legapróbb részletekig megtervezi, és szeretné, ha a lehető legtökéletesebb lenne. Ebbe természetesen beletartozik a ruha, a frizura és a smink kiválasztása is, amire pedig a legkevésbé vágynak, az az, hogy bármi belerondítson életük nagy napjába. Egy fiatal menyasszony azonban szerencsétlenségére abban a helyzetben találta magát, hogy pont az újdonsült férje rontotta el a különleges alkalmat. Pont akkor, amikor a násznép kíváncsi tekintetének kereszttüzében közösen felvágták az esküvői tortájukat.

házasság, esküvő, jegygyűrű, férj, feleség
Az esküvőjükön alázta meg feleségét egy újdonsült férj Fotó: unsplash.com/Képünk illusztráció

A történteket megörökítő felvétel futótűzként terjed az interneten: a videón az látható, amint nem sokkal a torta felvágását követően a vőlegény megragadja a menyasszony fejét és belenyomja az édességbe. A cukormáz az ifjú ara haját és arcát is beborította, s bár próbálta leplezni, valamint együtt nevetni a férjjel annak „remek” tréfáján, nem tudta teljesen leplezni mélységesen megdöbbenését és sértettségét párja kifejezetten ízléstelen tette miatt.

A felvételt több millióan tekintették meg az X-en (korábban Twitter), és számtalan felháborodott hozzászólás érkezett hozzá: rengetegen voltak azon az állásponton, hogy a menyasszony ezek után jobban tenné, ha azonnal elválna a férjétől, aki képes volt így megalázni őt élete nagy napján.

Miért kell ilyen tiszteletlennek lenned a feleségeddel élete egyik legfontosabb napján, és miért teszel tönkre egy tortát egy kínos nevetésért cserébe?

– tette fel a költői kérdést a kommentszekcióban az egyik felhasználó, akinek sorait a Daily Star idézte.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás