Édes videó: süketen született a kislány, így reagált, amikor először hallotta meg apukája hangját

A szülők elérzékenyültek a megható pillanat során.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.24. 20:30
hallás süketség baba

Egy imádnivaló videó azt a szívmelengető pillanatot mutatja be, amikor egy kislány először hallotta apukája hangját.

 

Zoey Consevage, aki most kétéves, teljesen süketen született. Az orvosok hamarosan azt javasolták szüleinek, Lynne Consevage-nek és Travis Consevage-nek, hogy műtessék be a kicsinek a cochleáris implantátumot. Ez egy sebészetileg beültetett eszköz, amely segít a nagyothalló vagy süket embereknek a hangok érzékelésében és feldolgozásában.

Szóval, amikor Zoey 10 hónapos lett, sor került a műtétre. Néhány héttel később, április 25-én aktiválták az implantátumot – így Zoey először hallott életében bármit. 

Mivel a karjaimban tartottam, megkérték a férjemet, hogy mondjon neki valamit, ezért a nevén szólította. Megfordult, és azonnal ránézett. Csak arra emlékszem, hogy azt gondoltam: »Úristen, sikerült!«

– mondta a gyermek anyja.

Lynne és Travis a gyermek 2 hónapos korában tudta meg, hogy Zoey teljesen süket. Számos vizsgálat után az orvosok felfedezték, hogy mindkét szülőjétől egy gént örökölt, amely halláskárosodást okozott nála. A műtét nehéz döntés volt a szülőknek, mégiscsak egy apró babáról volt szó, ám végül győzött az orvosokba vetett hitük és a reményük, hogy a gyermekük hallani fog – írja a The Sun.

Az édes videót arról a pillanatról, amikor először hallott a baba, ide kattintva nézheted meg.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás