Pár napja még jól volt: sokkot kapott az anya, amint meghallotta kisfia szörnyű diagnózisát

A 12 éves fiú állapota hirtelen lett egyre rosszabb. Nyaralni ment családjával, ahol mindenki megbetegedett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
vérmérgezés Egyiptom szalmonella nyaralás kamasz

Egy 12 éves brit fiú életveszélyes állapotba került, miután Egyiptomban nyaralt. Lawrence Pahollaria Hurghadában töltött két hetet a szüleivel az easyJet utazási iroda szervezésében, a nyaralás azonban a lehető legkellemetlenebb élményekkel zárult.


Miután a család hazaért Észak-Londonba, Lawrence hányással és hasmenéssel küszködött, nem sokkal később pedig annyira legyengült, hogy kórházba kellett vinni. A kamasznál vérmérgezést és szalmonellát diagnosztizáltak az orvosok, amit intravénás antibiotikumokkal kezeltek.

Egyértelmű volt, hogy ez nem egy egyszerű gyomorrontás. Tudtuk, hogy beteg, de amikor kiderült, hogy vérmérgezése van, rettenetesen megijedtünk

– nyilatkozta a kamasz édesanyja, az 54 éves Trudi Law. Lawrence 2023. július 20-án érkezett meg az üdülőhelyre édesanyjával, Trudival, apjával, Fatmirral, és 13 éves nővérével, Floriannával – írja a Mirror. A vakáció negyedik napján anyja és nővére gyomorfájdalmakra és hasmenésre panaszkodott, majd később Fatmirnál is gyomorbetegség tünetei jelentkeztek. Ők a gyógyszerektől jobban lettek, a 12 éves fiú számára viszont hosszú volt a gyógyulás felé vezető út.

Az édesanya elárulta, hogy a szállodába érkezésükkor szobát cseréltek a kosz miatt, de most már úgy látja, jobb lett volna, ha az egész hotelt maguk mögött hagyják. Az ügyben vizsgálat indult. Az easyJet szóvivője azt nyilatkozta, az egészség számukra elsődleges, az általuk kínált szállodák megfelelnek az egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás