„Bárcsak három évvel később találkoznánk!” – az internet sztárja lett a szerelmes férfi

Itt a bizonyíték: őrült dolgokra képes a szerelem.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.29. 16:00
szerelem csalódás Kitartás

Tudod milyen az, amikor találkozol azzal, akivel úgy érzed, képes lennél egy egész életet leélni, s úgy tűnik, minden egybevág, csak valahogy rossz az időzítés? Ezzel a helyzettel találta szembe magát Sam, akinek azt mondta a lány: „Bárcsak három évvel később találkoztunk volna!” A férfi pedig úgy döntött, egy ilyen lányra érdemes várni, úgyhogy türelmes fokozatba kapcsolt és várt három évet, majd ráírt: „Kábé három éve azt mondtad, hogy rossz az időzítés, bárcsak három évvel később találkoznánk, szóval én itt vagyok, s gondoltam, rákérdezek, mi újság veled?” A lány pedig válaszolt! 

Az élet nem mindig olyan, mint a romantikus filmekben – hiába várt a férfi három évet a lányra (Fotó: pexels.com/Andrea Piacquadio – Képünk illusztráció)

Igaz, a felelet nem pont olyan volt, mint amit a romantikus filmekben lát az ember...

„Hello! Jól vagyok, igazából Párizsban élek a jegyesemmel és ikreket várunk”

A leforrázott szerelmes úgy döntött, világgá kürtöli a helyzetét, és az interneten osztotta meg a történetét. Legalább olyan érdekes hozzászólásokat kapott, mint a sztorija! Arról nem beszélve, hogy 250 ezernél is több kedvelést kapott az internet új sztárja!

„Lehet, úgy érzed, nem is lehetne rosszabb, pedig de! Gondolj bele, milyen durva volna, ha hármas ikrei lennének, akik 2 évesek és 3 hónaposak!”
– reagált egy hozzászóló.

„Ez igen! Bírom, hogy frankón ennyire bátor voltál, és meglépted ezt! Tuti, hogy padlót fogott az üzenetedtől, de szerintem egy kicsit feldobtad a napját! Csatlakozom azokhoz, akik szerint no para, még nem találkoztál mindenkivel, akik között megleled az igaz és hű társadat!”

– vigasztalta más.

Olyan is akadt, aki nem értette, hősünk mit nem ért. 

„A «nem megfelelő időzítés» valójában azt jelenti, hogy nem vagy nyerő. Ez egy lerázós duma, te meg komolyan vetted és vártál rá három évet?! Ember, ez nem egy romantikus komédia!” – szemezgetett az idézetekből a történetet megíró DailyStar.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás