„Annyira utálom a fiam nevét, hogy nem tudom rávenni magam, hogy kimondjam”

A nő a közösségi médiában beszélt a miértekről.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.20. 11:30
névadás anyuka harag felháborodás

Egy újdonsült anyuka bevallotta, hogy annyira nem szereti kisfia nevét, hogy teljesen elkerüli annak kimondását, és emiatt egyenesen a férjét okolja.

csecsemő, baba, újszülött, koraszülött
A nőnek egyáltalán nem tetszik a kisbabája neve, így kerüli annak kimondását is – Fotó: Pexels

A közösségi médiában közzétett érzelmes bejegyzésében elárulta, hogy három hónapos korában már csak egy édes hangzású becenévvel hívja a fiát, mert a valódi neve már túl sok számára. A Redditen közzétett posztjában a következőket írta:

Nagyon nem szeretem a fiam nevét. Utálom kimondani, mert rossz név,  egyáltalán nem volt a választásaim között. A férjem akkor választotta a nevet, amikor körülbelül öt hónapos terhes voltam, és mielőtt átbeszélhettük volna, elmondta az egész családnak, hogy mit választottunk, és mindenki beleszeretett

– olvasható a bejegyzésben, amelyből kiderül, hogy az anyuka szerette volna, ha első gyermekének különleges neve lesz, de úgy érzi, a férje ezzel a döntésével elvette ennek az örömét.

A nő hozzátette, mivel a férje mindenkivel megosztotta a nevet, úgy érezte, nem tudnak visszalépni. Ezen kívül volt egy másik nehézség is, amivel szembe kellett néznie. Mivel még a középső névadás sem volt opció a számára, ugyanis az megegyezett volna a férje keresztnevével.

„Nem tudom, mit tegyek, a szülei már kaptak olyan dolgokat, amin az ő neve szerepel, és a családom is szereti a nevét. Azt hittem, ha egyszer itt lesz, meggondolom magam, mintha látnám őt, és egyszerűen csak helyes lenne, de nem így történt” – vallotta be kétségbeesetten az anyuka, aki elárulta, hogy a fiát Silasnak hívják.

Az együttérző olvasók megvigasztalták az újdonsült anyukát, és megerősítették, hogy a Silas egy szép név. Többen azonban megragadták az alkalmat, hogy elítéljék a nő férjét a tettéért – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás