Ilyen idő lesz a Szigeten: megázhatnak az Azahriah-rajongók

Sokaknak az év legfontosabb pár napja következik, mutatjuk, a Sziget Fesztivál melyik napjaira készülj esernyővel és melyiken lesz brutális forróság.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.
Sziget Fesztivál időjárás eső forróság

Augusztus 7., szerda és 12., hétfő között rendezik meg a Sziget Fesztivált a fővárosban, a rendezvénynek az elmúlt évekhez hasonlóan idén is az Óbudai-sziget ad otthont. A fesztiválozókra már az első nap egy hatalmas élmény vár, ugyanis Kylie Minogue lép fel a nagyszínpadon. De nagy kérdés, hogy kegyes lesz-e az időjárás a kilátogató tömeghez. Mutatjuk, kell-e félni attól, hogy elmossa az eső valamelyik napot.

Fotó: Bánkúti Sándor

Szerda

Fátyol- és gomolyfelhők zavarják a napsütést, de csapadék nem fordul elő. 30 fok körüli strandidőre számíthatunk. A szél gyenge marad. Úgy néz ki minden körülmény adott, hogy tökéletes időben élvezhessék a rajongók Kylie Minogue produkcióját.

 

Csütörtök

Nyugat felől erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél megerősödik. 28 és 33 fok közötti értékeket mérhetünk. A nap legjobban várt fellépői Azahriah és Halsey, akik rájuk kíváncsiak, készüljenek esőkabáttal.

 

Péntek

Csökken a felhőzet, csak kevés fátyol- és gomolyfelhő lesz az égen. Nem várható eső. Az ÉNy-i szél többfelé megerősödik. 33–35 fok köré melegszik a levegő. Úgy tűnik, Liam Gallaghernek nem lesz szüksége arra, hogy felforrósítsa a kedélyeket.

 

Szombat

Ragyogó napsütésre van kilátás, kizárt a csapadék. Az északnyugati szél élénk marad. Országos hőség, délen már forróság valószínű 35-36 fok körüli maximumokkal. Martin Garrix lesz a nap, de talán az egész Sziget Fesztivál legnagyobb arca, hőségre kell készülnie a rajongóinak.

 

Vasárnap

Sam Smith a vasárnapi nap sztárfellépője, brutális hőséget hoz magával. Derült, száraz és nagyon meleg idő lesz. A csúcshőmérséklet eléri a 33–38 fokot – derül ki a Köpönyeg előrejelzéséből.

 

Hétfő

A jövő hét kezdetén sem várható semmiféle lehűlés, a Sziget utolsó napja is forróságban fog telni. Ezt a Srillex-rajongók ízlelhetik meg igazán. 37-38 fokokra kell számítani.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás