Ennek a 2 csillagjegynek torokszorító napot tartogat a Jupiter fényszöge

Ne érjen meglepetésként.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.
jupiter fényszöge horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat horoszkóp

2024. augusztus 7., Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Szaturnusz és a Jupiter fényszöge jelzi, hogy ma késésben lehet valamivel, vagy akár meg is feledkezhet valamiről (retrográd Merkúr). Ez bosszantó, de lendüljön túl rajta, mert ez a nap bőven tartogat még kellemes meglepetéseket is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerdán végre megnyugszik a lelke, és a maga tempójában haladhat a feladatokkal. Ma senki sem sürgeti, és senkivel sem kerül nézeteltérésbe. Önmagában már ez is lelkesítő információ. Használja ki mindenképpen a pozitív lehetőséget.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Optimista és vidám a hangulata egész nap. Szerdán minden oka meglesz a bizakodásra, hiszen nagyszerű híreket kaphat. S ez most a lehető legjobbkor jön, mert felrázza és megmutatja, hogy nem volt hiába való a sok energia befektetése.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A retrográd Merkúr bizony erősen érezteti hatását, emiatt szerdán nem érzi magát topon. Könnyen lehet, hogy számos félreértésbe csöppenhet. Próbálja a lehető legnagyobb önuralommal fogadni a konfliktushelyzeteket. És főleg: ne vegye a szívére!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap és a Jupiter kedvező fényszöge sokat segít ma önnek. Fura módon azok a dolgok, feladatok, amelyeket az elmúlt héten megoldhatatlannak látott, egyszeriben könnyűnek és átláthatónak tűnnek. Használja ki ezt a napot arra, hogy előre lépjen a feladatokkal!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A környezetében lehetnek viták, konfliktusok. De nem személyesen önnél! Ön könnyedén megtalálja a közös hangot a többiekkel. Pozitív a kisugárzása, és egyébként sem lehet oka panaszra szerdán.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Különleges találkozásban lehet része szerdán. Igazság szerint semmit nem kell most tennie, csak egyszerűen legyen minél nyitottabb, járjon nyitott szemmel és füllel. Ha szingli, könnyen lehet, épp ma fut össze a leendő partnerével.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nézeteltérésekre, vitákra még szerdán is számítania kell. Sőt, a változás szele is megérintheti. A lényeg, hogy kerülje a konfliktusokat. Később nagyon hálás lesz érte magának. Holnaptól ugyanis elsimulnak a dolgok.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma valószínűleg nem találja a helyét. Pedig higgye el, nincs oka a szomorkodásra. Sőt, mostantól az anyagi helyzetében várhatóak biztató változások. Szóval próbáljon visszatérni a jól megszokott optimizmusához!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön is tudja, hogy türelmesnek kellene lennie, de ez most nem megy igazán könnyen. Pedig csak úgy érhet el bármit a többieknél, ha kellő nyitottsággal, figyelemmel közelít feléjük. Egy picit szellőztesse ki a fejét napközben, mert ha most dolgoznia kell, akkor sok lehet a stressz.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

El kell fogadnia, hogy szerdán egyszerűen nem tud előre tervezni. Bármit gondol ki magának, valami mindig közbeszól. A Merkúr hátrál, ez érezteti hatását. Fölösleges rajta bosszankodni, inkább vegye elő a rugalmas hozzáállását. Ha ezt dobta az élet, erre van szüksége.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Türelemre nagy szüksége lenne, könnyen felkaphatja most apróságokon is a vizet. Semmi sem érhet annyit, hogy bosszankodjon rajta egész nap. Jót tenne önnek most egy kis egyedüllét. Ha lehetséges, mindenképp szánjon időt magára!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás