Halálos ágyán tálalt ki az édesanya: évtizedekkel korábban örökbe adta fiát

Édesanyja halála után talált rá eltitkolt testvérére egy nő.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.08.14.
Módosítva: 2024.08.14.
örökbe fogadás családegyesítés Családi titkok keresés

Hihetetlen, de igaz. Egy brit nő, Tracey Boyle évtizedeken keresztül élte a hétköznapi életét, mint a család elsőszülött tagja, és vigyázott a 3 kisebb testvérére, majd gondozta az édesanyját, Dianát a leukémia elleni harc során. Azonban mielőtt Diana életét veszítette volna 2015-ben a betegsége szövődményeiben, úgy döntött, hogy nem viszi magával a sírba a legnagyobb titkát. Elárulta Traceynek, hogy nem ő a család legidősebb tagja, hanem az anyja még tinédzserként életet adott egy Richard nevű fiúnak, akit a nehéz anyagi körülmények miatt 1960-ban örökbe adtak

család családegyesítés örökbefogadás
64 év után egyesült a család Fotó: Illusztráció/Pexels

Bár kezdetben a döbbenet, és a friss gyász miatt Tracey nem indult a bátyja keresésére, nem sokkal Diana halála után újabb tragédia rázta meg a Boyle családot. Tracey 25 éves fia ugyanis életét veszítette tragikusan fiatalon. Ennek hatására a nő rájött, hogy nincsen egy perc sem, amit el akarna veszíteni abból az időből, amit az eltitkolt testvérével tölthetne együtt, így a nyomába eredt. A középkorú nő, így emlékszik vissza arra, amikor megtudta az igazságot:

Nem hittem el, amit anyám mondott nekem. Soha nem gondoltam volna, hogy van még egy testvérem. Soha. Anyám azzal a szívfájdalommal veszítette életét, hogy sosem ismerte meg őt

– kezdte beszámolóját Tracey a Metro magazinnak, majd hozzátette:

A fiam elvesztése után én is azt éreztem, amit anyám érezhetett egy életen keresztül, ezért elhatároztam, hogy megkeresem a bátyámat.

A nőnek szerencsére nem egyedül kellett megtalálnia 64 év után a testvérét, ugyanis több olyan céget is alapítottak az elmúlt években, amelyek a családfák felkutatására specializálódtak. Emellett bár az édesanyja sosem indult a fia keresésére, megtartotta az örökbefogadási papírokat, így a család eltudott indulni azon a nyomon, hogy milyen névre keresztelték át a testvérüket 1960-ban. 

Végül több hónapnyi kutatás után rátaláltak Richardra, aki már Keith Tindall néven élte le az életét, és bár tisztában volt vele, hogy a nevelőszülei nem a vérrokonai, sosem találta meg a valódi édesanyját. Most pedig már túl késő volt, hogy beszéljen azzal a nővel, aki életet adott neki.

Végül sikerült találkoznom a bátyámmal. Annyira szomorú, hogy sosem ismerhette meg Dianát, pedig szinte kiköpött mása az édesanyánknak

– árulta el Tracey a lapnak, aki bemutatta a 3 kisebb testévérét is Keithnek, így egyik pillanatról a másikra 5-re bővült a testvérek száma.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás