„Beszélni sem tudott” – almalé helyett bort szolgáltak fel egy kétéves babának a népszerű étteremben

A kislányt azonnal kórházba szállították, mert részeg lett.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.25.
Módosítva: 2024.08.25.
almalé részeg bor

Kétségbeesve kéri egy észak-karolinai pár a szülőket: csekkolják le, milyen italt is kapnap gyermekeik, tolygósaik egy étteremben, vendéglátóhelyen, ha italt kérnek nekik. Mindezt azok után, hogy az ő csemetéjük a vendéglátóhely hibájából tévesen alkoholt kapott, ami miatt a sürgősségire kellett a kicsivel rohanni. Az étterem azzal mentegetőzött: csak egy hiba történt. 

bor, alkohol
Almalé helyett bort kaptak Fotó: pexels

A gyereknek a szülők almalevet kértek, erre bort kaptak. Mindezt azok után, hogy a konyhán elvileg a szörnyű baki azok után történt, hogy a főzőbort almaléként címkézték fel. 

Dölöngélt, elesett, a falnak támaszkodott, nem bírta tartani a fejét, beszélni sem tudott

 – emlékezett vissza a kicsi édesanyja, Noemi Valencia, akik ezek után azonnal tudták valami baj van. Megkóstolták az italt, ezt követően pedig azonnal rájöttek, a kétéves bizony nem üdítőt ivott. Azonnal kórházba vitték, ahol bizony az orvosok is megállapították, a totyogós részeg volt. A véralkoholszintje 0,12 volt, ami bőven legális vezetési limit felett is van például. 

Noemi azt reméli, az étterem tanul a történtekből:

Körültekintően tárold és címkézd a dolgokat, hogy mással ez ne történhessen meg. Akár tragédia is történhetett volna.

A kislány azóta teljesen felépült, de az anyja így is arra kéri a szülőket, mindig kóstolják meg a gyerekeknek felszolgált italokat. Az étterem ellen hatósági nyomozás indult, írja a WBDJ7.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás