Te mit tettél volna? Hátborzongató dologra bukkantak egy elhagyott házban a kiránduló gyerekek

Nagyon bátran viselkedtek a kisgyerekek a helyzethez képest.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.07.16.
holttest gyerekek földi maradvány csontváz

A gyermekkorunk legszebb és legemlékezetesebb pillanatai biztosan azok voltak, amikor a barátainkkal vagy éppen az iskolatársainkkal a szabadban kirándulhattunk, több napra hátrahagyva a megszokott életünket. Egy amerikai diákcsoportnak azonban nemcsak ezért vésődött örökre az emlékezetébe egy kirándulás, hanem azért, mert miközben egy elhagyatott házat vizsgáltak meg, szörnyű felfedezést tettek: egy emberi csontvázra bukkantak az erdei kis házban. A kiskorú gyerekeket azonban keményebb fából faragták, mintsem hogy fejvesztve elrohanjanak, azonnal értesítették a hatóságokat arról, hogy mit találtak.

Grétát a rendőrség, a családja és egy alapítvány is keresi /
A rendőrség most azonosítani próbálja az áldozatot / Fotó: Képünk illusztráció/Miljan Zivkovic

Az Unilad számolt be a bátor gyerekekről, mint írták, a diákcsoport a floridai Avon Parkban kirándult, amikor egy félreeső, összedőlő házra bukkantak a fák között. Július 11-én a Highlands County seriffhivatal közölt hivatalos részleteket az ügyről:

Egy csoport gyermek játszott egy elhagyott otthonban a Memorial Drive-on, Florida központjában, amikor megdöbbentő felfedezést tettek. A gyerekek csontvázmaradványokat fedeztek fel a házban csütörtök délután, és azonnal jelentették a közeli felnőtteknek, akik értesítették a hatóságokat. A maradványok több mint egy éve ott lehettek, és úgy véljük, hogy egy olyan emberé, aki menedékként használta a házat. A nyomozóink most azon dolgoznak, hogy azonosítsák a személyt, és megállapítsuk a halál okát.

A rendőrség emellett megdicsérte a gyermekek bátorságát és józan gondolkozását. Az eset kapcsán két nagy csoport véleménye ütközött össze az interneten. Az egyik csoport hangadói szerint nem lenne szabad hagyni a szülőknek vagy a pedagógusoknak, hogy elhagyatott házakban játsszanak a gyerekek, mások szerint viszont ez egy hatalmas trauma lehetett a kicsik számára, de bátran és felnőttesen viselkedtek a helyzetben – tette hozzá a lap.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás