Nem fogod elhinni hogyan mentettek életet a hős magyar rendőrök

A férfi csaknem elvérzett a 24 tonnás munkagép miatt, mely átment a lábán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.04.
baleset gyár munkagép hőstett rendőrség

Súlyos baleset történt június 24-én hétfőn kora délután Győr közelében, Mosonszolnokon, ahol egy gyár területére riasztották a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztály Mélységi Ellenőrző Alosztály munkatársait. A kiérkező két rendőr akkor még nem tudhatta, hogy hamarosan egy emberi életet mentenek majd meg.

Bacsó Tamás rendőr törzszászlós a balesetet szenvedő férfi ellátása közben. Fotó: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bacsó Tamás rendőr törzszászlós és járőrtársa, Szilágyi Gábor rendőr őrmester alig néhány perc alatt értek a helyszínre, ahol látták, hogy egy férfinek azonnali segítségre van szüksége, mivel egy 24 tonnás munkagép hajtott át a lábán. A helyzetet felmérve a két rendőr azonnal tudta, hogy a baleset következtében annyira súlyosan roncsolódhatott a férfi lába, hogy a mentők megérkezéséig az ő segítségükre van szüksége.

Bacsó Tamás rendőr törzszászlós azonnal meg is kezdte az elsősegélynyújtást, méghozzá nem is akárhogy: egy nadrágszíjból és néhány lécdarabból készített érszorítót, mellyel ideiglenesen meg tudta állítani a vérzést. Ezzel a hőstettel és az állandó felügyelettel a mentősök kiérkezéséig biztosították a helyszínt, valamint azt, hogy a kiérkező mentősök végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit.

Bacsó Tamás rendőr törzszászlós (jobb oldalon) és járőrtársa, Szilágyi Gábor rendőr őrmester (balra). Fotó: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kollégánk lélekjelenléte, felkészültsége, higgadt és szakszerű intézkedése kiváló volt.

- adta hírül a történtek után a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a hősként viselkedő munkatársukról.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás