„Végignézték, ahogy a Jaguár porig ég!” – gyerekekkel teli játszótér mellett lángolt egy autó a Bikás parknál – fotók

Hatalmas füstöt vettek észre a járókelők Budapest XI. kerületében a Bikás park mellett. Kiderült, hogy egy Jaguár gyulladt ki, amiből még épp időben ki tudott szállni a két utasa, mielőtt az rommá égett.



Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.07.24.
Bikás Park lángolt luxusautó

A sokak által kedvelt parki  játszótér mellett kapott lángra egy autó szerdán,  július 24-én délután Újbudán, a Bártfai utcában, a Bikás parknál. Az autóban ketten utaztak, akik még épp időben ki tudtak szállni az autóból, ami ezután gyakorlatilag másodpercek alatt megsemmisült a tűztől az aszfalton. A Metropolnak az egyik járókelő mesélte el a részleteket.

Teljesen szétégett a luxusautó Fotó: olvasói

Óriási füst volt, erre figyeltem fel én is

– kezdte lapunknak K. Gabriella. 

Én is oda mentem megnézni, hogy mi történt és kiderült, hogy egészen közel, a játszótérhez, kigyulladt egy autó, ami menthetetlen volt, ugyanis mindenhol lángolt. Akkor már kint voltak a tűzoltók és a rendőrök is, amikor kiértem. Azt hallottam, hogy a sofőr zajt, puffanást hallott az autóból, ekkor megijedt és gyorsan félreállt. A feleségével együtt kipattant az autóból, kivette még a személyes tárgyait a hátsó ülésről, de ekkor már állítólag égett az autó. Ezután egyszerűen csak félre álltak és végig nézték, hogy porig ég a Jaguárjuk.

A sofőr és a felesége épphogy ki tudott szállni a kocsiból Fotó: olvasói

Rengeteg bámészkodó jelent meg a helyszínen.

Percek alatt olyan sok ember gyűlt össze, akik videóztak és fotóztak, hogy az elképesztő volt. Azt mondták, hogy ez az autó nem a legolcsóbb árkategóriába tartozik, így azért ez elég nagy érvágás a tulajdonosoknak. Azt hallottam, hogy a sofőr sokkot kapott, de már nem tudtak mit csinálni a tűzoltók sem… A végeredményből is látszik, hogy szinte felismerhetetlen lett ez a gyönyörű kocsi

 – zárta beszámolóját.

Bácsalmáson megolvadt az aszfalt a kocsi alatt

Korábban a Bors írt arról az esetről, amikor Bácsalmás közelében egy autó teljesen kiégett a 5501-es út33-as kilométer szelvényénél. Egy idős férfi vezette az autót, aki épphogy ki tudott szállni a kocsijából, ugyanis az ismeretlen okok miatt lángra kapott. A lángok miatt az autóból kiesett a motor és az autó szó szerint ráolvadt az aszfaltra megolvasztva az utat is.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás