Ez a látvány örökre a retinánkba ég: 3 éves kisfiú holttestét húzták ki az üdülőtelepről

Már nem lehetett segíteni rajta.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.19.
kisfiú család gyerek holttest

Szülőként szeretnénk a lehető lejobb élményeket biztosítani a gyermekünknek. Nagyon sok dologra oda kell figyelni, ha gyerekünk van: következetesen neveljük tanítjuk, fegyelmezzük, és felkészítjük arra, hogy egy jó iskolába vegyék fel. Mégis a legtöbben azt mondják, hogy a legtöbb, amit a gyermeknek adhatunk, az az élmény. Éppen ezért sokan szerveznek a nyáron különféle programokat, ahol a gyerekek önfeledten kacaghatnak. Ezzel azonban nemcsak mi vagyunk így, hanem szinte minden szülő is. Éppen ezért a népszerű élményközpontokban hatalmas tömeg szokott kialakulni. És nincs is annál rettenetesebb, mint hogy kisgyerekünk a tömegben eltűnjön. Sajnos azonban egy édesanyának valóra vált a rémálma. 

Disney Wordben nyaralt a család

A hároméves kis Rakim Akbari a floridai Disney Wordnél nyaralt. A szülők azt szerették volna, hogy a kicsikéjük nagyon szép élményekkel töltődjön fel, és bíztak abban, hogy ez jót tesz majd a fejlődésének is. A kisfiú ugyanis autista. Sajnos azonban a lehető legrosszabb dolog történt. A Disney Word melletti üdülőtelepen lakott a család, úgy tudni azonban, hogy a nagy nyaralóövezetben az autista kisfiú valahogyan elkóborolt, és nem találta meg a haza vezető utat. Amint feltűnt a hiánya, a szülők azonnal riasztották a rendőrséget

Ó, Istenem a kisfiam! Mindenkire szükségem van most! Kérem, könyörgök! Nem tudok élni a kisbabám nélkül. Kérlek, Istenem, mentsd meg a kisfiamat!

– könyörgött az édesanya a posztjában, sajnos azonban hiába.

A rendőrség később megtalálta a kisfiút, de már holtan. Az üdülő vizes részén bukkant fel a kicsi holtteste, a család pedig teljesen összetört – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás