"Mindent újra elveszítettünk" - hihetetlen körülmények között vált másodszor is hajléktalanná egy család

Mindkét alkalommal egy természeti katasztrófa pusztított.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.01.
tornádó pusztítás természeti katasztrófa viharkárosult

Ahogy arról lapunk beszámolt, jelenleg tomboló viharok és tornádók nehezítik az életet Amerikában. Most egy egészen szívszorító történet látott napvilágot: három év alatt másodszor is földönfutóvá vált egy család, miután szerencsétlenségükre mind a kétszer egy-egy tornádó pusztította el az otthonaikat. Elsőként 2021. decemberében egy tornádó felkapta és darabjaira szakította a lakókocsijukat, most 2024-ben a vihar pusztításának emléknapján csapott le újra a természeti katasztrófa. A mostani tornádó kísértetiesen hasonlóan "viselkedett", hatalmas erővel belekapott Devin Johnson új lakókocsijába, és apró darabjaira zúzta azt. A fiatalember nem tudja mitévő legyen, amikor már másodszor történik meg vele a sorscsapás.

Soha nem gondoltuk volna, hogy ez még egyszer megtörténhet velünk

 - kezdte beszámolóját Devon a DailyStarnak.

Annyi emlék között ide, és most mindent újra elveszítettünk. 

- mondta el a férfi, aki örökre maga mögött akarja hagyni a veszteségei színhelyét. A család egyetlen bizonyossága az, hogy maguk mögött kell hagyniuk a lakókocsiparkot, ahol kétszer is nincstelenné tette őket a tornádó. Devin most a barátnőjével és a nagyszüleivel új otthon próbál találni magának, miközben nem maradt semmijük, csupán a biztosításuk.

Az egyetlen vigaszuk az, hogy biztosítva volt a lakókocsijuk mind a két alkalommal a gyakori viharok miatt, ezért hosszútávon kézhez fogják kapni az otthonuk értékét, de ez nem gyógyítja be az elveszített emlékek és eszközök hiányát.

- zárta sorait a lap.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás