Mágikus erejű nap hoz hihetetlen örömet, így hívd be a szerelmet

Jó ha tudod, hogy június 13-án, vagyis Szent Antal napján igazi csodák történhetnek meg veled. Hogy mire gondolunk, mikor azt mondjuk, mágikus erejű nap? Összegyűjtöttük, miben segít Szent Antal a néphiedelem szerint!



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.06.12.
Módosítva: 2024.06.12.
mágia Szent Antal szerelem varázslat

Szent Antalt a hívők gyakran hívják segítségül, ám nem csak vallásos körökben tulajdonítanak neki csodás hatalmat. A néphagyomány szerint a szegények védőszentjéhez kapcsolódó mágikus erejű nap alkalmas arra, hogy szerelmet hozzon! Ha te is kíváncsi vagy, mit kell tenned, hogy Szent Antal meghozza számodra a szerelmet, olvasd tovább cikkünket!

Ez a mágikus erejű nap hozza meg a szerelmet – Fotó: pexels.com

Mágikus erő 

Szent Antal a szegények mágikus védőszentjeként híresült el, ám ő az amputált végtagúak, az éhezők, a hajósok, az idősek, a meddők és a várandós anyák oltalmazója is. Minden gyülekezetben fontos a nélkülözők segítése, így a legtöbb katolikus templomban helyeznek el adománygyűjtő dobozt, így az ő nevében képesek patronálni az arra rászorulókat. A néphiedelem úgy tartja, hogy azok, akik ebbe tesznek adományt, sokszorosan kapják vissza magától Szent Antaltól. A néphiedelem komoly babonákat is kapcsol Szent Antalhoz, ugyanis a szenteket nem csak vallási körökben övezi komoly érdeklődés. A legérdekesebb babona szerint a független lányoknak böjtölni kell ezen a napon, hogy megtalálja őket az igaz szerelem, majd éjfélkor jöhet a férjjósló varázslat. Éjfélkor állíts tükröt az ágyadhoz, majd lépd át keresztbe az ágyat égő gyertyával a kezedben, és kántáld az alábbiakat:

Szent Antal, kérlek, mutasd meg nékem a jövendőbelimet!

Ezen a mágikus erejű napon csak egy gyertyára és egy tükörre lesz szükséged – Fotó: pexels.com

A varázsige elmormolása után megtörténik a csoda, ugyanis megláthatod jövendőbelid képmását a tükörben. Ha párod már van, de a nagy napra vársz, erre is van jól működő mágikus szertartás: menj ki éjjel a kertbe és ölelj meg egy fát, közben pedig mormold az alábbi bűbájt.

Én rázom a fát. Fa rázza a fődet, főd rázza a vizet, víz hozza az én jövendőbelimet.

Természetesen arra nincs garancia, hogy Szent Antal valóra váltja a kívánságod, de egy próbát biztosan megér! Szerinted is?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás