Igazi lúzer: így bukott le a drogot rejtegető férfi Angyalföldön

Összekaptak a taxissal az utasok, utóbbiaknál drogot találtak a kiérkező rendőrök.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.06.08.
kábítószer lengyel drog XIII. kerület taxis

Ordibálásra és szóváltásra, majd kisvártatva már hangos szirénázásra lettek figyelmesek a helyiek a XIII. kerület angyalföldi részén, a Gidófalvy utcánál, nem messze a Honvédkórháztól. A környékbeliek csupán azt látták, hogy pár taxis parkol az út mentén, többen pedig hangosan veszekednek a parkoló kocsik mellett.

A két lengyel utas összekapott az őket szállító taxissal. Hamarosan megérkeztek a rendőrök, akik drogot találtak a lengyeleknél (Képünk illusztráció)

Perceken belül közel egy tucat rendőr vette körül az indulatos feleket. 

Viszonylag gyorsan zajlott az egész, nem sokkal a rendőrök érkezése után már a rendőrautóba is ültettek egy embert, de szerintem nem a taxis volt az. Őt el is vitték hamar

– mondta egy környékbeli. Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, ahol elmondták: egy taxis és két utasa között alakult ki az elfajuló szóváltás.

A Róbert Károly körút és Gidófalvy utca kereszteződésénél rendőri intézkedés történt, mert egy taxis és két külföldi utasa között szóváltás alakult ki

– mondta el a Metropolnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság illetékese. A rendőrök hamar a helyszínre értek, ahol igazoltatták is a két lengyel férfit. Kiderült, hogy nem csak a szájalás okozott gondot: a férfiaknál ugyanis drogot találtak:

A rendőrök igazoltatást követően a két lengyel állampolgárságú férfinál kábítószert találtak, ezért előállították őket a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányságra, és egyiküket gyanúsítottként hallgatták ki

– fűzte hozzá a rendőrség. Azt is elárulták, hogy bár szabad lábon védekezhet, a kihallgatott férfival szemben a kerületi rendőrkapitányság kábítószer birtoklása miatt folytat eljárást. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás