Mutatjuk: Így hangolódnak a Metropol olvasói a labdarúgó Európa-bajnokság meccseire!

Megkérdeztük olvasóinkat, hogyan hangolódnak a közelgő meccsekre. Nem hiszed el, milyen rituálékkal találkoztunk.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.15.
foci Európa-bajnokság futball labdarúgás meccs

A június 14-ei Németország-Skócia nyitómérkőzéssel pénteken kezdetét vette a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság.

A várva várt sportrendezvénynek köszönhetően ma valószínűleg minden futballrajongó a képernyőkre tapad, valamint az elkövetkezendő néhány hétben is. Várhatóan a nemzetközi sajtó is azzal lesz tele, hogy mennyien drukkolnak meccsről meccsre a magyar válogatottnak, akik első meccsüket június 15-én szombaton 15 órától vívják majd, méghozzá Kölnben, Svájc ellen.

A Metropol megkérdezte olvasóit, hogy melyek azok a különös, mondhatni furcsa szokások, rituálék, melyeket a legtöbb meccsnézés előtt elvégeznek annak érdekében, hogy a kedvenc csapatuk legyen a győztes. Most ezekből a válaszokból szemezgettünk, melyek közé IDE KATTINTVA te is megírhatod a saját történeted.

„Az uram már előre fejeket vág, lesz itt ma még veszekedés, már most érzem.”

Elmegyek otthonról, hogy a férjem nyugodtan tudja nézni a meccset.

„Behűtöm a sört a két vejemnek és a fiamnak.”

Imádok minden sportot, a férjem rászoktatott, így az összes meccset nézni fogom, ami nagyon összetartja a családot.

„Engem soha nem érdekelt a foci, de ilyenkor mindig rengeteg focis dolgot vásárolok az egy szem fiú unokámnak, aki viszont imádja.”

Napok óta csak a szombat 15 óra körül járnak a gondolataim, a magyarok első meccse miatt, amit már nagyon várok.

„Kinevetem a nevetséges színű mezben vagy ocsmányan festő stadionban játszó csapatokat” – adták válaszul azok, akik cikkünk megjelenéséig hozzászóltak a Metropol kérdéséhez, mely szerint: „Hogyan hangolódsz a közelgő meccsekre?”

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás