„Jobbulást Hősünk!” - emberek ezrei szorítanak a súlyosan megsérült Flóriánért

Súlyos baleset érte a gyógyíthatatlan bőrbetegséggel küzdő fiút. Flórián kitartó és csak a gyógyulására koncentrál. Rengetegen kívánnak neki mihamarabbi jobbulást.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.06.03.
baleset bőrbetegség táncparkett

Vass Flóriánt sokan jól ismerik már, ő az a fiú, aki gyógyíthatatlan bőrbetegséggel, úgynevezett pillangóbőrrel küzd , ám ennek ellenére emberek sokaságát motiválja hihetetlen kitartásával, az edzős videóival. A 16 éves srácot nemrég súlyos baleset érte egy bálon; rengetegen szorítanak, hogy mihamarabb felépüljön és visszatérhessen az edzőterembe

Vass Flórián Fotó: TikTok

„Erős vagy, egy kis hős! Kitartást!”

Flórián sokak példaképévé vált, több ezer ember aggódik a fiúért és kívánt neki mihamarabbi jobbulást a Metropol olvasói közül. Flórián rendkívül hálás a sok jókívánságért. Összeválogattunk párat a megsérült fiúnak küldött szép gondolatokból:

Mielőbbi jobbulást Flóri!

„Jobbulást Hősünk!”

Erős vagy, egy kis hős! Kitartást!

„Remélem hamar rendbe jössz!”

Vigyázz magadra Flóri!

„Gyors felépülést Flórián! Várunk vissza a terembe!”

Mihamarabbi gyógyulást kívánunk Neked!

 

„Vigyázzatok magatokra és egymásra”

Az önzetlen fiú a számára nehezebb időkben is gondol másokra:

Arra buzdítok mindenkit, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra is bármilyen buliban

 - tanácsolta. 

Flóriánt körbeállták a táncparketten Fotó: TikTok

„Felemelt, és a bőröm iszonyatosan elcsúszott”

Flóriánnak rendkívül érzékeny a bőre, akár már egy érintéstől is fájó sebek és hólyagok jelennek meg a testén. 

Táncoltam a táncparketten, a többiek körbeálltak, én voltam a kör közepén. Volt egy bácsi, aki már jól érezte magát. A "Reptér" című szám jött és körülbelül a szám közepénél odajött a bácsi és gondolta, hogy felemel a magasba. Felemelt, és a bőröm iszonyatosan elcsúszott. Nyilván nem rosszindulatból csinálta ezt, hanem szimplán jófejségből. Kedves akart lenni azzal, hogy felemel. Nem tudta, hogy ebből nekem problémám lesz. Én nem haragszom rá

 - emlékezett vissza Flórián, aki rögtön visszament a táncparkettre, miután az anyukája bekötözte a sebeit. Jelenleg nyújtási gyakorlatokat kell végeznie, hogy a seb gyógyulása ne húzza össze a bőrét és ne görbüljön el a tartása; szépen halad a rehabilitálása, hamarosan visszamehet az edzőterembe edzeni. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás