„Legkisebb lánya, Alexandra hívta a mentőket” – 4 gyerek maradt árván egy darázscsípés miatt

A járókelők is gyorsan intézkedtek, újraélesztették a férfit, azonban hiába.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.06.23.
Módosítva: 2024.06.23.
darázscsípés gyerekek tragédia

Egy négygyermekes családapa meghalt egy darázscsípés következtében. Négy gyermeket hagyott félárván.

Eamonn Hogant a kisteherautójában csípte meg egy darázs, és anafilaxiás sokkot kapott. Az észak-írországi Kilcoóból származó férfi a kocsiból kiszállva az út szélén esett össze, legkisebb lánya, Alexandra értesítette a mentőket. A járókelők is gyorsan intézkedtek, újraélesztették a férfit, azonban két nappal később a kórházban meghalt. Négy gyermeket hagyott hátra.

A tragédia még tavaly júniusban történt, a gyászoló feleség most szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy hordjanak magukkal EpiPen oldatos injekciót az esetleges allergiás vészhelyzetek esetére.

Olyan hirtelen veszítettük el Eamonnt. Ő nem tudta, hogy allergiás, de arra szeretnénk bátorítani mindenkit, aki allergiában szenved, hogy hordja magával az EpiPent, mert ez lehet a különbség az élet és a halál között

– idézi a családanyát a Mirror. Köszönetet mondott azoknak a járókelőknek is, akik megálltak és segítettek férjének a halálos reakcióját követően, valamint a kórházi intenzív osztály munkatársainak a sürgősségi ellátást.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás