Mennyire vagy szemfüles? Az életed múlhat rajta

Egy halálos méregfoggal rendelkező kígyó rejtőzik a fűben.Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.08.
Módosítva: 2024.05.08.
kígyó fejtörő életveszély képrejtvény

Gondolj bele, hogy egy nyaralás során csak jókedvűen sétálsz egy egzotikus helyen, amikor a lábad elé tekintve egy mérges kígyót veszel észre, amely támadásra készen várja, hogy megmarjon téged, ha esetleg fenyegetnéd a területét. Ha időben észreveszed és arrébb mész, akkor talán megúszod, ám ha közeledsz hozzá, és még csak rá sem nézel, lehet, hogy olyan gyorsan neked támad, hogy csak fel sem fogod, és véged. Ha kíváncsi vagy rá, hogy elég jó-e a szemed vagy az életösztönöd, akkor segítünk egy képrejtvénnyel. Egy mérges kígyó rejtőzködik a fűben, 30 másodperced van, hogy megtaláld, mielőtt megmarna. Készítsd a stopperórádat, és mehet a menet:

elrejtett kígyó a képen
Sikerül megtalálnod a mérges kígyót a képen? / Fotó: Reddit

Ha nem sikerült 30 másodperc alatt megtalálnod a kígyót, akkor se legyél elkeseredve, reméljük, hogyha egyszer szükséged lesz a gyors reagálásra, addigra már felkészültebben fogod észrevenni az állatot.

Amennyiben pedig nem találtad meg a kígyót, segítünk, a kép bal oldalán kell keresned. Ha így sem sikerül megtalálnod, akkor a Reddit segít, ahol ráközelíthetsz a képre, hogy megtudd, valóban rejtőzik-e egy pöttyös kis kígyó a fűben, a fotó közepétől kicsit balra.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás