„Láttam, hogy mozog a hasam” – furcsa módon értesült terhességéről a fiatal anyuka

Pedig a nőnek még tartott a menstruációja.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
terhesség kismama várandósság orvos

Egy nő megdöbbent, amikor megtudta: hat hónapos terhes – annak ellenére, hogy ugyanakkora ruhákat viselt, mint korábban és nem nőtt meg a hasa sem.

terhes
A nő terhes lett, pedig még tartott a menstruációja (Fotó: Pexels)

A 21 éves Lily Somertonnak még mindig tartott a menstruációja, és semmilyen tünete nem utalt arra, hogy várandós – egészen addig, amíg fekvés közben nem érezte, hogy megmozdul a hasa. A fiatal hölgy, aki korában már életet adott egy gyermeknek, felismerte a tüneteket az előző terhességéből, és a biztonság kedvéért tesztet csináltatott.

A teszt pedig pozitív lett, így Lily azonnal elment egy vizsgálatra, ahol 2024 áprilisában közölték vele, hogy 24 hetes, és rejtett terhessége van. Az orvosok azt mondták Lilynek, hogy lehet, hogy a terhessége hátralévő részében nem lesz majd nagy hasa, de a kisfia – akinek az érkezése 2024 júliusára várható – egészséges.

Az ágyon feküdtem és láttam, hogy mozog a hasam. Elvégeztem egy tesztet és pozitív lett. Elmentem egy vizsgálatra és azt mondták, hogy 24 hetes terhes vagyok. Egyszerűen lefagytam. Hogy lehettem ennyire előrehaladott állapotban? Szürreális volt. Még volt menstruációm. Azt mondták, lehet, hogy egyáltalán nem lesz pocakom

– mesélte a hölgy, aki első gyermekével, a most 19 hónapos kisfiával is váratlanul esett teherbe.

Az anyuka elment megünnepelni a születésnapját, de ekkor még nem tudta, hogy hétnapos terhes. Lily csak 2024 áprilisában – amikor hat hónapos terhes volt – fedezte fel, hogy rejtett terhessége van.

Ez volt a legkönnyebb terhesség, amit valaha is megéltem. Az előző terhességem alatt nem szerettem, hogy nagy pocakom volt. Hatalmasnak éreztem magam. Nem rossz dolog, hogy nincs hatalmas pocakom – idézi Lily szavait a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás