„Ezt annyira üdítő olvasni!” – Elképesztő döntést hozott a lottómilliárdos

Sokáig töprengett, mielőtt a szokatlan útra lépett a mázlista.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.05.17.
siker lottó szerencsejáték nyeremény pénz

Őrület: egy férfi megnyerte a 4 millió fontos (1,8 milliárd forint) lottó jackpotot, és képes volt teljesen titokban tartani a dolgot, tényleg nem szólt róla senkinek. Sőt! A nyertes, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra öt évvel ezelőtt vitte el az álomnyereményt, és azóta elvonultan él.

A lottónyertes képes volt megtartani a nyereménye nagy részét Fotó: Pixabay

A férfi nem akarta megosztani a pénzt a családjával, ezért hosszas töprengés után úgy döntött, befogja a száját és nem beszél arról, hogy mennyit nyert. A titoktartást azonban egy még magasabb szintre emelte: még a menyasszonyának sem mondott róla semmit.

A nyereményem alig 4 millió fontot (közel 2 milliárd forint) tett ki. Kifizettem az összes adósságomat, felfogadtam egy könyvelőt, megjavítottam néhány dolgot a teherautómon, és a nagy részét megtakarításba tettem

– részletezte a lottónyertes.

A férfi elárulta, dolgozik, annak ellenére, hogy ebből a pénzből munka nélkül is élete végéig jól élhetne. A lottónyertes elmondta, hogy már három éve jár a barátnőjével, nemrég megkérte a kezét, a választottja pedig igent mondott. A férfi megjegyezte, hogy most már mindent elmondana a kedvesének, mert a szíve mélyén tudja, hogy a nő önmagáért és nem a pénzéért szereti.

A kommentelők közül sokan egyetértettek a nyeremény titokban tartásával, és dicsérték a lottómilliárdost, amiért nem költötte el a pénzt egy év alatt.

Ezt annyira üdítő olvasni, nagyon remélem, hogy a családja soha nem tudja meg, mert ön egy igazán jó embernek tűnik, és nem érdemli meg, hogy kihasználják – fogalmazott az egyik hozzászóló.

„A 3 millió font szép summa, ami nőhet és kitarthat, de nem olyan sok, hogy ne lehetne nagyon gyorsan elszórni” – idézett egy másik kommentelőt a The Sun.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás