Hideg zuhany: 10 év házasság után jöttek rá, hogy valójában rokonok





Ekkor érte őket a váratlan meglepetés.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.04.01.
kapcsolat rokonság szerelem

Az együtt töltött évek után sokan azt hihetnék, hogy egy pár mindent tud a másikról. Tisztában vagy vele, hogy a párod hogyan issza a teát, mi a kedvenc filmje, vagy éppen az ágy melyik felén szeret aludni.

szerelem, romantika, párkapcsolat, kapcsolat, társ, love, Valentin, tavasz,
A pár évekkel később tudta meg, hogy valójában rokonok / Fotó: Pixabay (Illusztráció)

És afelől is teljesen megvagy győződve, hogy egyáltalán nem álltok rokoni kapcsolatban, mielőtt családot alapítotok, nem igaz? Nos, egy pár az amerikai Colorado államból nem. Celina és Joseph Quinones két évtizedet töltött egy kapcsolatban, mielőtt rájöttek volna, mennyire hasonlítanak egymásra.

A pár már 17 éve volt együtt – tíz éve éltek boldog házasságban –, és már volt három gyermekük is, amikor egyszer csak sokkoló felfedezést tettek. Celina 2016-ban úgy döntött, hogy utána néz annak, hogy kik voltak a felmenői, és elküldte a DNS-ét, hogy többet megtudjon az őseiről - de most valószínűleg azt kívánja, hogy bárcsak ne tette volna meg.

Ugyanis ahelyett, hogy egy távoli unokatestvért talált volna egy másik államban, felfedezte, hogy van egy rokona, aki sokkal közelebb van otthonához, egészen pontosan ott fekszik mellette a hitvesi ágyban. Az anyuka teljesen ledöbbent, amikor kiderült, hogy a férje valójában az ő unokatestvére.

A háromgyermekes anyuka tavaly márciusban döntött úgy, hogy erről egy videóban is beszámol, amely szinte egyből futótűzként kezdett el terjedni a TikTokon. A dokumentum szerint, ő és Joseph 62 cM, azaz centimorgan - a genetikai kapcsolódás mérésére szolgáló egység - egyezést mutatnak, ami lényegében azt jelenti, hogy a párnak az őse nyolc generációval ezelőttre nyúlik vissza.

Celina elmondta, hogy ez a különleges felfedezés nem zavarja őt, mindennél jobban szereti a párját, sőt az sem érdekli, hogy a kommentelők mit szólnak a kapcsolatukhoz, akik a TikTok-on kritizálják őt, amiért nem vált el azonnal Joseph-től – írja a Ladbible.





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás