Több milliót nyert a lottón egy házaspár: attól tartanak, amitől mindenki





Félnek, hogy velük is ez fog történni.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.03.03.
Módosítva: 2024.03.03.
vallomás lottónyeremény milliomos pénz

Egy szerencsés házaspár, aki 2 millió dollárt (több mint 900 millió forint) nyert a National Lottery jackpoton, most attól tart, hogy a hatalmas vagyon bármelyik pillanatban elfogyhat.

Több milliót nyert a házaspár, mégis ettől tartanak / Fotó: Pixabay

A birminghami Marie Kibler és férje, Paul bevallotta, hogy még mindig Poundlandben vásárolnak, hogy minél többet megtakarítsanak a nyereményükből. Bár most már sokkal gazdagabbak, mint korábban, a páros mégis azt mondja, hogy nem szórhatják a pénzt, és nem lehetnek teljesen meggondolatlanok a vásárlásaik alkalmával.

Az 59 éves Paul négy évvel azután is dolgozott a kertészetében, hogy 2012-ben megnyerték a lottót. A pénzt pedig nem szórják feleslegesen, olyan dolgokra költik, amik mások javát is szolgálják.

A legbüszkébb dolog, amit ezzel a pénzzel tettem, az az, hogy vettem az unokám iskolájába egy defibrillátort

– mesélte Marie, majd a férje azonnal hozzátette, hogy egy speciális iskoláról van szó, és nagyon örültek, hogy ezzel is támogathatták az iskolát.

A pár szabadidejében önkénteskedik, és rengeteg pénzt gyűjtöttek különböző jótékonysági szervezeteknek. Hatalmas adománnyal segítették a Cancer Research szervezetet, miután lányuknál petefészekrákot diagnosztizáltak. Paul önkéntesként gondoskodik a lichfieldi háborús emlékműről is – írja a The Sun.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás